Habár szorzók alapján Ole Gunnar Solskjaer alakulata a végső győzelemre a legesélyesebb, valahogy nincs az az érzésem, hogy ennek az Európa Liga végjátéknak lenne favoritja.

Granada - Manchester United

Elég sok hiányzó van hazai oldalon, de talán a legnagyobb baj nem is ez lesz, hanem hogy a Manchester United tervei között szerepel, egy jobb idegenbeli szereplés. Eddig legalább is ez történt az EL-kieséses szakaszában. Sociedad otthonában 4:0-s siker, a Milan ellen idegenben 1:0-s győzelem hozta meg a sikert. Néhány klubnak, például az olaszoknak az EL valahogy nem érdekes, de a Manchester United számára egy nemzetközi trófea jól jöhet a globális biznisz fenntartásához. Gyengébb kerete van, és nem elég domináns támadásban a Granada, hogy meglepje az angol klubot. Két találkozón összességében biztosan nem. Az első körben lapokra mennék, leginkább a Granada esetében overezném a kártyákat.

Ole Gunnar Solskjaer (Fotó: Yu Chun Christopher Wong / Shutterstock.com)

Dinamo Zagreb - Villarreal

Nem viccel a Villarreal, ebben az Európa Liga sorozatban még nem szenvedtek vereséget. Egy döntetlen mellett, csak győzelmes egész sorát mutatkozik. Ha nem vagyunk annyira képben a spanyol klubot illetően, kis keresés után egy név rögtön megválaszolja, miért is történik mindez. Unai Emery! Ennek a fickónak találták ki ezt a sorozatot, háromszor hódította el a trófeát a Sevillával, de a nem jól sikerült Arsenal kalandja során is eljutott az Ágyúsokkal az EL-döntőbe. Nem adják jó szorzón, de szerintem a Villarreal jut tovább, amire az Unibet 1.36-ot kínál.

Nagyot megy az EL-ben a horvát csapat is, a Dinamo Zagreb is csak egyszer kapott ki a Tottenham ellen, majd 2:0-s hátrányt dolgozott le hazai pályán. Nálunk úgy tűnik, fontos a hazai pálya, tavaly augusztus óta csak két vereség Zágrábban. Sérültek nem határozzák meg a találkozót, így lehet igazi taktikai harc a felek között. Azt gondolom, hogy a párharc első meccsén nyerni szeretnének, ezért gólok felé mennék el, amit egyébként a bukmékerek nem igazán várnak. Tippem: AH 2 gól felett 1.71-ért!

2020-2021-es Európa-liga győztese:

Az írásban közölt szorzók az Unibettől származnak, és ekkor voltak érvényben: 2021. április 7-én 20:00-kor.

Borítókép: Sportfogadas.org

Parlay bónusz

Nyerjen akár 70%-kal többet amerikai sportokra tett gyűjtőivel.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org