Európa Liga: Célnál bukik el a Rangers?

Bence
1 tipp
2018 aug 28. 19:08
Szólj hozzá!

Foci Európa Liga Rangers Besiktas

Az első meccsen aratott siker ellenére nehéz helyzetben a Rangers, mert a visszavágó Oroszországban lesz. A Besiktas is szenvedhet, hiába játszottak 1-1-et idegenben a Partizannal szemben. 

Ufa - Rangers

Az odavágó érdekessége volt, hogy többen voltak kint a találkozón, mint Real Madrid első bajnokiján a Getafe ellen a 2018/19-es szezon nyitányán a Santiago Bernabeuban. Természetesen nemcsak a Rangers edzőjét, Steven Gerrardot akarták látni a drukkerek, hanem az általa képviselt játékstílust is, amivel egyelőre sikeresen menetel a skót rekordbajnok. Gerrard is a nagy tempó és a védekezésből indított támadásokat preferálná, de ezzel a kerettel ez a taktikai folyamat még gyerekcipőben jár. A probléma az, hogyha megszerzik a vezetést, rendre csökken az intenzitás és sok esetben csak a szerencsének köszönhetik, hogy nem egyenlít az ellenfél. 

Steven Gerrard. Fotó: katatonia82/Shutterstock.com

Az Ufával szembeni odavágón is ez volt a helyzet, mert az első félidőt megnyomta a skót csapat, sok helyzetet dolgoztak ki, aztán a gól után leült a tempójuk. Magához tért az orosz csapat és akár egyenlíthetett is volna. Több Rangershez közeli ember is kiemelte, hogy ez nem lesz elég a visszavágón, mert az oroszoknál hiába a pocsék forma, bármikor beakadhat egy gól és onnantól megint nyílt a párharc. Azonban a Rangers megint a kontrákra fog építeni, ahogyan idegenben tette eddig is az eddigi mérkőzésein. Lehetne fantázia egy 2,5 underben (1.60), de nem ennyiért.

Besiktas - Partizan

Besiktas összeszedi az európai topcsapatok által kiutált vagy csak szimplán kiégett játékosokat. Most Loris Karius érkezett, de ott van a keretben Pepe, Quaresma és Babel is. A sok ismert játékos nem jelent egyet a sikerrel, mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy egy vereséggel hangoltak a visszavágóra. Az Antalyaspor lefocizta őket hazai pályán, pedig a teljes kezdő játszott. Azért 33-35 éves játékosoknál már nem feltétlenül jó ez a heti két találkozó pihentetés nélkül. A törökök védelme eddig sem volt meggyőző (ahogyan az odavágón sem), könnyedén benne van, hogy hazai környezetben is kapnak egyet (mindkét csapat gólt szerez: 2.04). Mindkét gárda instabil hátul, könnyű megzavarni a védekezésüket, elsősorban a szélekről beívelt labdákkal. 

Borítókép: Ibrox Stadium. Fotó: Paul McIlroy/Wikipédia

Fogadj nyereménynövelővel e-sportra

Fogadj kötésben az Unibetnél az következő hetek e-sport rendezvényeire és akár 30%-s nyereménynövelőben részesülhetsz.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • Európa Liga Tipp

    Besiktas - Partizan: Mindkét csapat gólt szerez
    2.04 UnibetSzólj hozzá

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

 

Bence

ROI -14.40 %

május

Tippek
Nyertes
Vesztes
Push

Fogadj nyereménynövelővel e-sportra

  • Fogadj kötésben az Unibetnél az következő hetek e-sport rendezvényeire és akár 30%-s nyereménynövelőben részesülhetsz.

Unibet útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org

UEFA EL-selejtezők 2018/19

robmiller hozzászólt
2018 aug 10. 11:02

Lesz itt szankcio  :o

Ahogy látom elég komolyan felszakadt a bőr a fején. Nem lennék a grazi klub vezetőinek helyében. Egy hülye miatt, most durván szopni fognak...
sunik29 hozzászólt
2018 aug 10. 10:40
RedMunchen hozzászólt
2018 aug 9. 23:29
A Honvéd ellenfele is helyt állt.  :o
Egyébként elég durva eredmény született néhány párharcban (Zenit, Feyenoord mindkettő 0-4). Jól mutatja, hogy ősszel a csütörtökök elég fájdalmasak lesznek a favoritokra tippelőknek.

Kapcsolódó cikkek