Európa Liga: Küzdelmes kedd este

Bence
1 tipp
2019 febr 11. 09:53
1 hozzászólás

Foci fenerbahce Európa Liga Zenit

Küzdelmes találkozóra van kilátás Törökországban, ahol közel sem biztos, hogy az előzetesen favoritnak kikiáltott Zenit fog nyerni. A Fenerbahcenál az új edző egyelőre jól seper!

Fenerbahce - Zenit Petersburg

Alapjáraton az orosz Zenit egy szépen összerakott csapat, sok tehetséges játékossal, akiknek ugródeszka lehet ez a klub egy még komolyabb ajánlat előtt. Erről tett tanúbizonyságot Leandro Paredes esete, aki másfél évvel ezelőtt érkezett Szentpétervárra Rómából, majd a télen távozott a PSG-be, ahol középpályás gondok akadtak. Több olyan labdarúgó is van a keretben, aki előtt még fényes jövő áll (Driussi, Kranevitter, Barrios, Mammana). A jelen azonban mást mutat és közel sem biztos, hogy Sergey Semak csapata továbbjut a törökök ellenében. 

Sok a sérült, akikből három játékos a középpályán helyezkedik és Semak kezdőként számított rájuk 2018-ban: Daler Kuzyaev, Aleksandr Erokhin és Oleg Shatov. Ők a gólszerzésből is kivették a részüket, gyakorlatilag az orosz szakembernek teljesen újra kell építenie a középpályát. Érkezett is télen Wilmar Barrios (Paredes pótlására), de a csatársort is megerősítették, mivel a Kokorin-eset (két hónapra börtönbe vonult a balhés támadó) kicsit megtörte a klubot. Dzyuba és Driussi próbálta tartani a frontot elől, de ez kevésnek bizonyult, ezért érkezett Sardar Azmoun. 

Akad probléma bőven a vendégeknél, de a törököknél sincsen minden rendben. A kiesés elől menekülnek, borzalmasan kezdték a bajnokságot, kilátástalan játék ellenére azonban szépen lavíroztak az Európa Ligában. Az egész őszi teljesítményt karácsony előtt elégelte meg a vezetőség. Visszahozták a csapattal 2014-ben bajnoki címet nyerő Ersun Yanalt. A török szakember felmérte a helyzet súlyosságát, elengedte a hazai kupasorozatot, csak a bajnokságra koncentráltak, ahol elkezdtek nyerni és pontokat szerezni. 

Jó eséllyel meglesz majd a középmezőny a bajnokság végére, de most itt az újabb dilemma, hogy mi legyen az Európa Ligával? A Zenit ugyanis verhetőnek tűnik, de azért a jelenlegi Fenerbahce közel sem képvisel olyan játékerőt, amivel sokáig lehetne menetelni az európai kupaporondon. Az sem segíti Yanal munkáját, hogy sok az eltiltott, védelem eléggé foghíjas lesz, de legalább az előre játék működhet. 

Az oroszok közben barátságos mérkőzéssel hangoltak, mivel a bajnokságuk még nem folytatódott. Két olyan klub, melynek játéka jelenleg több sebből vérzik, csúcsformától messze vannak, így arra fogadhatunk, hogy melyikük mutatja kevésbé rosszabbik arcát. Védekezés terén mindkettőjüknél akadhatnak problémák. A 2,5 over nem tűnik rossz opciónak, de az irodák ezt másképp gondolják. Ők nagyon is underes találkozót várnak, így meglepő módon a 1,5 over is már 1.40-et fizet. Érdemes az ázsiai overek irányába elmenni, mert egy 2 gólos határral nem sokat kockáztatunk. Ha lejön a 3 gól, akkor fogunk egy szép szorzót, ha csak kettő, akkor pénzüknél vagyunk. Értelemszerűen 0 vagy 1 találat esetén veszítünk. 

Borítókép: Roman Neustadter (Fotó: DarioZg / Shutterstock.com)

20.000 Forint Kockázatmentesen!

Az új Unibet játékosok akár egy 20.000 Forint értékű kockázatmentes fogadásban is részesülhetnek.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • Fenerbahce - Zenit St.Petersburg Tipp

    2 gól felett (AH)
    1.70 UnibetSzólj hozzá

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

Bence

ROI 14.08 %

augusztus

Tippek
Nyertes
Vesztes
Push

20.000 Forint Kockázatmentesen!

  • Az új Unibet játékosok akár egy 20.000 Forint értékű kockázatmentes fogadásban is részesülhetnek.

Unibet útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org

Európa Liga Fogadások 2018/19

mate_debrecen hozzászólt
2019 máj 31. 01:13
Azt sosem értettem, hogy ennyire minek kell Európa perifériájára vinni a döntőt... OK, hogy Grúzia, Kazahsztán, Azerbajdzsán stb. máshogy nem láthat ekkora eseményt, de akkor már nálunk is jobb helyen lenne, megközelíthetőbb, nem 5 óra az út Angliából, stb...

Szurkolás nuku és gyászos hangula
RedMunchen hozzászólt
2019 máj 30. 16:57
Tudtam, h a Chelsea a jobb, de en azert vartam az Arsenal sikeret mert akkor ot angol is mehetett volna a BL-be, ami hosszu tavon az egesz orszagnak pozitivum lett volna (na meg titkon benne volt, h jovore ellenuk garantaltan sikeresen vettuk volna a BL nyolcaddontos parharcunkat.  ;D).
tonijani hozzászólt
2019 máj 30. 06:47
Azt hiszem, nem is volt kérdés ki nyeri az EL-döntőt:

"Annak ellenére, hogy az irodák a Chelsea csapatát várják befutóként, úgy látszik a fogadók ezt másképp gondolják.

A főleg az Egyesült Királyságban ismert Ladbrokes fogadóiroda adatai szerint 71%-a a játékosoknak az ágyúsok végső győzelmére tippelt, s csupán 29%-a vár Chelsea győzelmet.

Alex

Kapcsolódó cikkek