Utolsó fordulójához érkezett az EL-csoportköre, és ilyenkor aztán mindenféle csuda dolog tud történni. Ezek a meglepetések mindig nagy szorzókat jelentenek, erre próbálunk most ki egy tervet, amit nem ajánlunk senkinek, inkább csak érdekesség.

Mélyelemzés helyett puritánban

Végig lehetne menni az utolsó kör párosításain, hogy épp mely-mely csapatoknak tét nélküli már, melyik fog tartalékosan kiállni, esetleg ki adja le a meccset. Én ezt annyira leegyszerűsítem, hogy a legnagyobb szorzókat megnézem, és amolyan matekos módon a három legnagyobbat nem veszem figyelembe. Az utána következő három szorzóra viszont tippelek. Ezt inkább évek megfigyelése miatt teszem, nem visszanézve, hogy tényleg így is történt-e, inkább amolyan mindig bevethető ötletként lássuk mire jutunk.


Fotó: sfstats.net

Nem kifizetődő az információhiány?

A magukat profinak tartó sportfogadók szerint a pénzmenedzsment után valahol ott van a sorban az is, hogy próbáljunk az iroda előtt járni információ terén. Legyen ez sérültekről szóló infó, vagy épp az aktuális forma, vagy bármi. Mivel a szorzók alapján választok most tippeket, ezt az előnyt teljesen feladom, pusztán a meglepetés lehetőségére alapozok. Három mérkőzés vendég sikere akadt fenn így a szűrön, nézzük meg őket röviden.

Nagy szorzós hazai vereségek

Az egyedi megoldásnak köszönhetően csupa 10-es szorzót fogtam ki, ráadásul mind idegenbeli győzelem. Trabzonspor 13.05-ért, Dudelange 12.45-ért és Oleksandrija FK 12.65-ért. Ezeknek a nagyszorzós tippeknek mindenképp jót tesz, hogy a hazai csapatok mindegyike már továbbjutott, vagy épp már biztosan kiesett. A Basel számára a Trabzonspor elleni meccsen már csak az a kérdés, hogy épp első vagy második lesz a csoportban, a Qarabağ kiesett, mindegy mit játszik a szintén kiesett Dudelange ellen, és a Gent továbbjutó helye is biztos, miközben a Oleksandriya már kiesett. Alternatívaként egyébként nem rossz a dupla esély X2 sem az egyes mérkőzések esetén, így döntetlenre is játszunk.

Jöhetnek a nagy meglepetések?

  • Basel - Trabzonspor: Vendég győzelem 13.05-ért
  • Qarabağ - Dudelange: Vendég győzelem 12.45-ért
  • Gent - Oleksandriya: Vendég győzelem 12.65-ért

Karácsonyi adományozás idén is! Részletek ITT!

Borítókép: Europa Liga címere (Fotó: Alexander Ishchenko / Shutterstock.com)

NBA korai kifizetés ajánlat

Egyszeri fogadásait kifizetjük, ha a csapata 20 pontos előnyt szerez. Többszörös fogadásoknál a választást nyertesnek jelöljük.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org