Európa Liga: Nehéz csütörtök vár a top csapatokra

Nagy Bence
2018 okt 3. 19:30
Szólj hozzá!

Foci Európa Liga SS Lazio Olympique de Marseille

Az Olympique Marseille a padlóról állna fel az Apollon otthonában, ahogy a Lazio is feledtetné a hétvégi városi rangadón elszenvedett vereségét. Németországba utaznak ehhez, de épp a formába lendülő Frankfurt lesz az ellenfél. 

Apollon - Olympique Marseille

Az egyik jele annak, hogy valami nincsen rendben egy adott csapatnál, ha hirtelen megszaporodnak az általuk kapott sárga és piros lapok. Ez egy belső frusztráltságra utalhat, ami mostanság nagyon jellemző az OM-re. Legutóbb három mérkőzésen két kiállítás volt náluk (és nyolc sárga), utóbbi négy meccsükből hármat elbuktak. A szezon elején sok volt a sérült náluk, kidőlt Mandanda mellett Rolando is, de Rami sem volt 100%-os, ez pedig megfogta a védelmet. Rudi Garciának különböző hátvédsorokat kellett kipróbálnia, ami az említett négy találkozón tizenegy bekapott gólhoz vezetett. Mandanda felépült, viszont Rolando nem játszhat, Rami pályára lépése pedig kérdéses.

Nagyobb probléma, hogy a középpályáról Sanson is hiányzik és hétvégén szinte legerősebb kezdővel kaptak egy hármast a Lille otthonában. Luiz Gustavo kénytelen a védelem közepén játszani (pedig ő szűrő középpályás), ami eléggé posztidegen számára, hiába játszott tavaly is így kényszerből jó pár esetben. Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy három sárgánál tart zsinórban, minden meccsen levegőben lóg a kiállítása. A 18 éves Kamara a párja középen, de sem ő, sem a horvát Caleta-Car nem tudja pótolni Rolandóékat. Azért írtunk erről ennyit, mert egy vereséggel kezdtek a Frankfurttal szemben, míg az Apollon nem vallott szégyent a Lazio otthonában. A ciprusiak idén is erősek hazai pályán, de már a tavalyi EL szereplésükkel is felhívták a figyelmet magukra, mikor a csoportkörben leikszeltek a Lyonnal és az Atalantával. Nem véletlen az 1.88-as hazai dupla esély, ebben most lehet érték, ami akár Rudi Garcia állásába is kerülhet. 

Eintracht Frankfurt - Lazio

Két klub ellentétes utat járt be. A Lazio a rossz kezdés után feltámadt és hozták a sikereket, majd a római városi derbin egy kijózanító pofonba szaladtak bele. A Frankfurt rosszul kezdett, majd az említett OM elleni sikerig nem mutattak semmit, aztán szép lassan elkezdtek focizni. Ante Rebic visszatért sérülése után és ez lökést adott a gárdának, vele jóval több a kreativitás elől és jönnek is a gólok a németektől.

Marco Parolo (Fotó: Marco Iacobucci EPP / Shutterstock.com)

A Laziónál kérdéses, hogy ez a vereség mennyit vett ki belőlük, milyen hatással lesz rájuk? Ha Simone Inzaghi egy offenzív játékra készíti fel az övéit, akkor ebből egy igazán izgalmas találkozó kerekedhet ki, ahol 3-4 gól lazán leeshet (2,5 over: 1.86). Az olaszok idén egy fokkal jobban védekeztek, de láthattuk, hogy a Roma is berámolt nekik hatot, akkor a Frankfurt is képes lehet 1-2 gólra, ahogyan a vendégek is. 

Szpartak Moszkva - Villarreal

Voltak jobb periódusai a két csapatnak, de összességében mélyen a várakozások alatt teljesítenek. Massimo Carrera pozíciója egyre bizonytalanabb a moszkvai csapat kispadján, miután a bajnokságban is szenved a csapata. A védekezés még talán rendben is van, de a bajnokságban az a 7 gól 9 mérkőzésen eléggé gyatra. A hatékonysággal vannak gondok, hiszen a legtöbbet próbálkozó csapat az övék, viszont a kaput eltaláló lövések tekintetében már nem járnak az élen. Nincsen konzisztensen jól teljesítő támadójuk, ad hoc jelleggel lövik a gólokat. A Villarrealnal is hasonló problémák merültek fel, pedig Bacca vagy Toko Ekambi garancia lehetne a minőségre, de a bilbaói sikert leszámítva, nem jönnek az eredmények. Erre alapozva lehet nagyon baráti a 2,5 gól alatti fogadás 1.85-ért. 

Fizess be 20 eurót, s játssz 40 euróval!

A Betfair iroda új játékosait egy 100%-os bónusszal várja. Fizess be 20€-t a Betfairhez, s máris 40€-val kezdheted a játékot.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • Szpartak Moszkva - Villarreal: 2,5 gól alatt
    1.85 10BetHozzászólások


Szólj hozzá fórumtagként

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

Nagy Bence

Nagy Bence

ROI -45.20 %

február

Tippek
Nyertes
Vesztes
Push

Fizess be 20 eurót, s játssz 40 euróval!

  • A Betfair iroda új játékosait egy 100%-os bónusszal várja. Fizess be 20€-t a Betfairhez, s máris 40€-val kezdheted a játékot.

betfair útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org

Európa Liga Fogadások 2018/19

peshark hozzászólt
2019 febr 14. 09:19
Elég sok X-es meccs van ma, ebbol kellene csinalni vmi jo kombit... ::)
SPF Előzetes hozzászólt
2019 febr 13. 18:33
Európa Liga: Másodosztályú rangadók

A Lazio - Sevilla lehet a csütörtök rangadója! Olvasd tovább

SPF Előzetes hozzászólt
2019 febr 11. 09:53
Európa Liga: Küzdelmes kedd este

Elvileg parázs mérkőzésre van kilátás kedden, hiszen a Fenerbahce a Zenit csapatát fogadja, de finoman szólva sincsen formában egyik klub sem. Mi sül ki ebből? Olvas

Kapcsolódó cikkek