Európa Liga: Nehéz csütörtök vár a top csapatokra

Nagy Bence
2018 okt 3. 19:30
Szólj hozzá!

Foci Európa Liga SS Lazio Olympique de Marseille

Az Olympique Marseille a padlóról állna fel az Apollon otthonában, ahogy a Lazio is feledtetné a hétvégi városi rangadón elszenvedett vereségét. Németországba utaznak ehhez, de épp a formába lendülő Frankfurt lesz az ellenfél. 

Apollon - Olympique Marseille

Az egyik jele annak, hogy valami nincsen rendben egy adott csapatnál, ha hirtelen megszaporodnak az általuk kapott sárga és piros lapok. Ez egy belső frusztráltságra utalhat, ami mostanság nagyon jellemző az OM-re. Legutóbb három mérkőzésen két kiállítás volt náluk (és nyolc sárga), utóbbi négy meccsükből hármat elbuktak. A szezon elején sok volt a sérült náluk, kidőlt Mandanda mellett Rolando is, de Rami sem volt 100%-os, ez pedig megfogta a védelmet. Rudi Garciának különböző hátvédsorokat kellett kipróbálnia, ami az említett négy találkozón tizenegy bekapott gólhoz vezetett. Mandanda felépült, viszont Rolando nem játszhat, Rami pályára lépése pedig kérdéses.

Nagyobb probléma, hogy a középpályáról Sanson is hiányzik és hétvégén szinte legerősebb kezdővel kaptak egy hármast a Lille otthonában. Luiz Gustavo kénytelen a védelem közepén játszani (pedig ő szűrő középpályás), ami eléggé posztidegen számára, hiába játszott tavaly is így kényszerből jó pár esetben. Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy három sárgánál tart zsinórban, minden meccsen levegőben lóg a kiállítása. A 18 éves Kamara a párja középen, de sem ő, sem a horvát Caleta-Car nem tudja pótolni Rolandóékat. Azért írtunk erről ennyit, mert egy vereséggel kezdtek a Frankfurttal szemben, míg az Apollon nem vallott szégyent a Lazio otthonában. A ciprusiak idén is erősek hazai pályán, de már a tavalyi EL szereplésükkel is felhívták a figyelmet magukra, mikor a csoportkörben leikszeltek a Lyonnal és az Atalantával. Nem véletlen az 1.88-as hazai dupla esély, ebben most lehet érték, ami akár Rudi Garcia állásába is kerülhet. 

Eintracht Frankfurt - Lazio

Két klub ellentétes utat járt be. A Lazio a rossz kezdés után feltámadt és hozták a sikereket, majd a római városi derbin egy kijózanító pofonba szaladtak bele. A Frankfurt rosszul kezdett, majd az említett OM elleni sikerig nem mutattak semmit, aztán szép lassan elkezdtek focizni. Ante Rebic visszatért sérülése után és ez lökést adott a gárdának, vele jóval több a kreativitás elől és jönnek is a gólok a németektől.

Marco Parolo (Fotó: Marco Iacobucci EPP / Shutterstock.com)

A Laziónál kérdéses, hogy ez a vereség mennyit vett ki belőlük, milyen hatással lesz rájuk? Ha Simone Inzaghi egy offenzív játékra készíti fel az övéit, akkor ebből egy igazán izgalmas találkozó kerekedhet ki, ahol 3-4 gól lazán leeshet (2,5 over: 1.86). Az olaszok idén egy fokkal jobban védekeztek, de láthattuk, hogy a Roma is berámolt nekik hatot, akkor a Frankfurt is képes lehet 1-2 gólra, ahogyan a vendégek is. 

Szpartak Moszkva - Villarreal

Voltak jobb periódusai a két csapatnak, de összességében mélyen a várakozások alatt teljesítenek. Massimo Carrera pozíciója egyre bizonytalanabb a moszkvai csapat kispadján, miután a bajnokságban is szenved a csapata. A védekezés még talán rendben is van, de a bajnokságban az a 7 gól 9 mérkőzésen eléggé gyatra. A hatékonysággal vannak gondok, hiszen a legtöbbet próbálkozó csapat az övék, viszont a kaput eltaláló lövések tekintetében már nem járnak az élen. Nincsen konzisztensen jól teljesítő támadójuk, ad hoc jelleggel lövik a gólokat. A Villarrealnal is hasonló problémák merültek fel, pedig Bacca vagy Toko Ekambi garancia lehetne a minőségre, de a bilbaói sikert leszámítva, nem jönnek az eredmények. Erre alapozva lehet nagyon baráti a 2,5 gól alatti fogadás 1.85-ért. 

Borítókép: Luis Alberto (Fotó: Marco Iacobucci EPP / Shutterstock.com)

Tenisz gyűjtő bónusz

Nyerjen akár 50%-kal többet gyűjtőivel. Csak új és jogosult ügyfelek számára érhető el.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • Szpartak Moszkva - Villarreal: 2,5 gól alatt
    1.85 10BetSzólj hozzá

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

Nagy Bence

Nagy Bence

ROI 22.07 %

június

Tippek
Nyertes
Vesztes
Push

Tenisz gyűjtő bónusz

  • Nyerjen akár 50%-kal többet gyűjtőivel. Csak új és jogosult ügyfelek számára érhető el.

Bet365 útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org

Európa Liga Fogadások 2018/19

mate_debrecen hozzászólt
2019 máj 31. 01:13
Azt sosem értettem, hogy ennyire minek kell Európa perifériájára vinni a döntőt... OK, hogy Grúzia, Kazahsztán, Azerbajdzsán stb. máshogy nem láthat ekkora eseményt, de akkor már nálunk is jobb helyen lenne, megközelíthetőbb, nem 5 óra az út Angliából, stb...

Szurkolás nuku és gyászos hangula
RedMunchen.. hozzászólt
2019 máj 30. 16:57
Tudtam, h a Chelsea a jobb, de en azert vartam az Arsenal sikeret mert akkor ot angol is mehetett volna a BL-be, ami hosszu tavon az egesz orszagnak pozitivum lett volna (na meg titkon benne volt, h jovore ellenuk garantaltan sikeresen vettuk volna a BL nyolcaddontos parharcunkat.  ;D).
tonijani hozzászólt
2019 máj 30. 06:47
Azt hiszem, nem is volt kérdés ki nyeri az EL-döntőt:

"Annak ellenére, hogy az irodák a Chelsea csapatát várják befutóként, úgy látszik a fogadók ezt másképp gondolják.

A főleg az Egyesült Királyságban ismert Ladbrokes fogadóiroda adatai szerint 71%-a a játékosoknak az ágyúsok végső győzelmére tippelt, s csupán 29%-a vár Chelsea győzelmet.

Alex

Kapcsolódó cikkek