Szépen alakul idén is a nemzetközi kupa, ahol a Fradi a CSZKA Moszkva ellen alapozta meg azt, hogy reménykedhetünk a továbbjutásban. Ennek valószínűségéről és az oddsok kiválasztásáról is beszélek a lenti podcastban nektek.

Hajtós vagy unalmas?

A legnagyobb kérdése ennek a meccsnek, hogy mi a célja a csapatoknak? Az Espanyol (2.70) már továbbjutott az Európa Liga csoportból, míg a bajnokságban szenved. Érdemes itt a legjobb kerettel kiállni, míg a hétvégén az Osasuna ellen egy olyan meccs jön, amit mindenképpen nyerniük kellene. Ér ennyit a presztízs, vagy a józan ész nyer és próbálja minél kevesebb veszteséggel lehúzni ezt a meccset Machín mester. Ez egy kulcskérdése lehet a találkozó előtti fogadásnak. Szerintem nem lesz fontos ez a meccs a katalánoknak és nem fognak olyan hatékony játékot mutatni, mint amit láttunk tőlük az elmúlt pár fordulóban az Európa Ligában. Egyébként, az első meccset mindenképpen nyerni szerették volna, azonban az is 1-1 lett. Nem annyira jó ez az Espanyol, mint amire számítottam és amit a selejtező mutatott. Van keresnivalója a Fradinak (2.60) ezen a meccsen.

De mit is keresnek? Vághatnánk rá, hogy a győzelmet. Azonban közel sem gondolom, hogy a döntetlen után lógó orral ballagna haza Rebrov mester. A CSZKA ellen is volt esély a győzelemre a második meccsen is, viszont Varga Roland késői cseréje is mutatta, hogy nem kockáztat az ukrán. Az egy pont után is jár a koefficiens és ez most nagyon fontos a Fradinak. A vezetők elmondták, hogy a tervük idénre már teljesült azzal, hogy bejutottak a csoportkörbe hosszú évek után. Itt már csak a pontgyűjtés (dupla értelemben) és a tapasztalatszerzés a cél. Ennek köszönhetően nem várok egy egetrengető összecsapást. Ennek ellenére végig fogjuk nézni, szurkolni fogunk a magyar csapatnak, azonban én az underre teszem a voksom! Minden más lényegi infót összeszedtem nektek a podcastban!

Borítókép: Isael Barbosa és Tokmac Nguen (Fotó: MTI/Kovács Tamás)