Rengeteg lehetőség, országok szerinti bontásban is!

Újra Pápai Joci megy!

Február végén eldőlt, hogy 2017 után újra Pápai Joci indul az európai megmérettetésen, amit inkább hívjuk nemzetközinek, hiszen Ausztrália is résztvevő, kicsit belerondítva így a verseny nevébe. A magyar induló Az én apám című dalt fogja előadni az első elődöntőben május 14-én, melynek 17 indulója lesz, és csak 10-en fognak a döntőbe jutni. Ha érdekel a lebonyolítás, illetve hogy kik lesznek Pápai Joci ellenfelei, akkor ajánlom az esemény magyar Wikipédia-oldalát, ahol minden részletesen megtalálható. Ahogy a bevezetőben is írtam, külön is lehet fogadni a versenyzőkre, így Magyarországra is. Az Unibet szerint Joci bejut a döntőbe, hiszen erre a lehetőségre 1.25-ös szorzót kínálnak, míg az elődöntős bukásra 3.50-öt.

Fogadj az első elődöntőre ITT!

Párosításokra is fogadhatunk

Érdekes lehetőségeket tartogatnak a fej-fej melletti párosítások, ahol arra tehetünk fel pénzt, hogy melyik ország szerepel majd jobban a versenyen. Próbáltak pikáns párosokat csinálni, például Norvégia és Svédország, vagy ott van Azerbajdzsán és Örményország párosa. A svéd dalt annyira jónak tartják a bukmékerek, hogy minden fej-fej melletti ellenfelével szemben favorit. Nem értek annyira a zenéhez, de ez a túlzott favorizálás az esetek többségében értéket rejt magában a fogadásoknál. Magyarországot sajnos nem rakták be ebbe a részlegbe, így nem fogadhatunk magunkra például Románia ellenében.

Hollandia a favorit

Duncan Laurence indult a holland Voice-ban 2014-ben, majd a Rock Akadémián kezdett tanulni. Idén év elején aztán a holland műsorsugárzó úgy döntött, felkéri a 26 éves énekest, hogy képviselje hazáját az Eurovíziós Dalfesztiválon. Márciusban mutatták be dalát a verseny hivatalos Youtube-csatornáján, és másnap már rögtön a fogadóirodák favoritjává vált. Azóta is a lista élén áll, például az Unibetnél is. A holland slágerlistán csak a 11. helyig jutott, ettől függetlenül 2.40-ért fogadhatunk Duncan Laurence-re. Csak összehasonlításképp: Pápai Joci végső sikere 81.00-es odds!

Fogadj az Eurovíziós dalfesztiválra az Unibetnél!

Borítókép: Pápai Joci. Fotó: Oleg Batrak / Shutterstock.com

Számlanyitási ajánlat

Akár 15.000 Ft fogadási kreditekben új bet365 ügyfeleknek. Feltételek, időhatárok és kivételek érvényesek.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org