Remekül kezdte az idényt az Everton, beváltak Carlo Ancelotti igazolásai. Eközben a Liverpool is győzelmekkel indított, aztán Jürgen Klopp csapata legutóbb 7:2-es vereséget szenvedett. Ilyen előzmények után jön a városi rangadó!

A támadásra vonatkozó különböző statisztikákban mindkét csapat az élmezőnyben tartózkodik, például a Liverpoolnál egyetlen klub sem próbálkozott több lövéssel, miközben az Everton néhány más ellenfél társaságában, a legtöbb gólt szerezte. Ancelottiék 12, míg Kloppék 11 találatnál járnak, és ha a két csapatra gondolok, nem a védelmük, inkább a támadásaik jutnak eszembe, tehát érdemes lenne overen gondolkodni. Simán benne van, hogy akár 4-szer, 5-ször is megzörrenjen a háló, és erre szükség is lenne az igazán jó szorzókhoz. Ha több mint 3.5 gól lesz, azért adnak 2.28-as oddsot, a 2.5-nél több 1.50-ért játszható.

Virgil Van Dijk (Fotó: Vlad1988 / Shutterstock.com)

Nem biztos, hogy jó irányt veszek a tippemmel, de a gólokra fogadást meghagyom élőzésre, előzetesen nem tartom annyira jó ötletnek. Meglepően sokszor végződött döntetlenre az Everton otthonában ez a derbi, és az utóbbi időben ráadásul találatok nélkül mentek le az összecsapások. Nem hinném, hogy most is így lesz, de azt mindenképp mutatja, hogy lehet bármilyen formában is a Liverpool, ezen a meccsen nem adja könnyen a pontokat az Everton, és a tippem részben ehhez is kapcsolódik. Lapokra fogadok, legalább 4-szer kell mutatnia a bírónak, hogy bejöjjön a tippem.

Kicsit úgy érzem, hogy egók csatája lesz. Nem viselnék jól az újabb vereséget a bajnokcsapat játékosai, főleg egy városi rivális otthonában, de ugyanez igaz az Evertonra is, mely nagyon jó formában van, és ezzel egyenesen arányosan biztosan az önbizalmuk is az egekben. Egy vereség ilyen győzelmek után fájó tudna lenni, és bármennyire is tartják a taktikát, sportszerűséget, a focisták azért nem bonyolult lelkek, a csalódottságuk elkésett szerelések formájában szokott megjelenni. Michael Oliver lesz a bíró, akit az orosz-magyaron is láthattunk. Nem segít a tippnek, hogy nem lapmániás, de érdekesség, hogy büntetőt (2.30-as odds) elég sűrűn ítél meg.

október 17., szombat

Borítókép: Fotó: katatonia82 - Vitalii Vitleo / Shutterstock.com

Elképesztő bónusz a Fradi BL-szereplésére

A Ferencváros 25 év után szerepelhet a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörében és ez alkalomból kockázatmentes élő fogadásban, ingyenes fogadásokban és befizetési bónuszban részesülhetsz.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • Everton - Liverpool Tipp

    Lapok száma 3.5 felett
    1.77 Unibet