Megérzésről fogok írni, ami mellé is mehet teljesen. Látva mindkét csapatot, valamiért azt gondolom, hogy a Sporting és Besiktas valamiféle cigánykodásra készül, nagy szorzón, sok pénzt hozva a konyhára.

Továbbra is sok a sérült a törököknél, talán már sosem látják újra a pályán Batshuayit és Pjanicot, pedig nem ártana némi erősítés ennek a csapatnak. Utolsó hely a Bajnokok Ligájában, a török pontvadászatban meg hullámzó teljesítménnyel a negyedik pozíció. Most lehetne ilyen hangzatos felvezető, hogy utolsó lehetőség a Besiktasnak, hogy legalább a harmadik helyet megszerezze, de nagyon simán ruházta el a Sporting az előző körben.

Paulinho a portugál hadrend élén jó formában van, mögötte Sarabia is kezd egyre jobb lenni, Pote pedig ha elkapja a fonalat, simán vág egy duplát. A védelmet Coates szervezi nagyon jól, emellett még gólszerzésre is marad ideje és energiája. Jobb a Sporting, az én megítélésem szerint egyértelműen. Ilyen vesztett helyzetben könnyen felemelhetnek egy telefont valahol a klubirodában, hogy figyeljetek már portugál barátaink, oké, tiétek a három pont, de az addig vezető úton vannak befektetési lehetőségek.

Egyelőre nincs konkrét ötletem, de írok néhány lehetőséget:

  • Félidőben vezet a Besiktas - Végén nyer a Sporting (Unibetnél 20.00)
  • Félidőben döntetlen - Végén nyer a Sporting (Unibetnél 4.50)
  • Sporting kihagy egy büntetőt (Bet365-nél 13.00)
  • Öngól (Bet365-nél 11.00)
  • Sporting győz és mindkét csapat szerez gólt (Unibetnél 3.05)
  • Besiktas gólt szerez az első félidőben (Unibetnél 2.95)

Az írásban közölt szorzók a Bet365-től és az Unibettől származnak, és 2021. november elsején 17:00-kor voltak érvényben. Azóta változhattak!

Fizess be 8000 Ft-ot s játssz 16000 Ft-tal!

A Betfair iroda új játékosait egy 100%-os bónusszal várja. Fizess be 8000 Ft-ot a Betfairhez és máris 16000 Ft-tal kezdheted a játékot.

betfair regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hirdetés

Borítókép: Fotó: Igor Smirnoff/Shutterstock