Felkészülési mérkőzések: Hiányzó puzzle darabok

Bence
1 tipp
2018 máj 29. 12:39
Szólj hozzá!

Foci argentína Lionel Messi Foci vb 2018

Megkezdődött a világbajnokságra való készülődés. Barátságos mérkőzésekkel hangolnak a vb résztvevők. Valahol még az ideális kezdőt keresik, máshol már a taktikákat finomítják. 

Argentína - Haiti

Kicsit érthetetlen, hogy Jorge Sampaoli miért is választotta Haitit felkészülés gyanánt. Miben segíti ez a kis ország a halálcsoportra való készülést? Több mint valószínű, hogy a sérülések elkerülése a célja a szövetségi kapitánynak ezzel a találkozóval. A kevésbé játékban lévőket kicsit felpörgetni, illetve próbálja feledtetni a márciusi 6-1-es égést, amit a spanyoloktól kaptak. 

A kapus poszt nagyon fontos lehet, mert Sergio Romero megsérült, Nahuel Guzmánt hívták be helyére, de a három hálóőrnek összesen van 8 válogatottsága. Kicsit szokni kell a közeget nekik, mert itt komolyan felütheti fejét a tapasztalatlanság, az életkoruk ellenére is. A védelem amúgy is sebezhető és jó eséllyel Messi játékát sem kockáztatja Sampaoli. 

Javier Mascherano (Fotó: Vlad1988 / Shutterstock.com)

Mit érdemes tudni Haitiről? Megtanultak védekezni. A világbajnoki selejtezőkben mindössze négy gólt kaptak hat találkozón a Panama és Costa Rica fémjelezte csoportban (akik később vb résztvevők lettek). Igaz, Brazília két éve nagyon elverte őket, de nem véletlen, hogy mindössze 1.76-os szorzó van a +3,5 gólos vendég hendikepre. 2014-ben a brazíliai torna előtt csak hárommal verte Trinidad és Tobagót Argentína, de nyolc éve is csak 4-0-ra győztek Haitivel szemben. Ahhoz képest azért fejlődött a karibi ország. 

20.000 Forint Kockázatmentesen!


Az új Unibet játékosok akár egy 20.000 Forint értékű kockázatmentes fogadásban is részesülhetnek.

Regisztrálj itt

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

Japán - Ghána

Ha megnézzük a világbajnoki selejtezők eredményeik, rögtön húznánk is be a japánok sikerét erre a találkozóra, látva az akkori teljesítményüket. Azért csak óvatosan, mert sokat változott fél év alatt a helyzet náluk. Halilhodzic nem felelt meg a szövetség elvárásainak (nem játszatta a klasszisokat), ezért egy "belső embert" neveztek ki a kapitányi posztra.

Nishino Akira nem rossz edző volt a 2000-es években, de évek óta már nem aktív, elsősorban sportigazgatóként számítottak rá. Ez a találkozó lesz az első éles bevetése. Ghána nem jutott ki a vb-re, hála az impotens támadójátékának és a gyenge védekezésnek. A selejtezők kezdeti sikertelensége után érkezett az egykori szövetségi kapitány, Kwesi Appiah, hogy helyrerakja a csapatot.

Nála elsősorban a védekezés számít és a fiatalokban bízik a leginkább. Mikor 2014-ben a világbajnokságra kijutottak, akkor is csak egy 30 évnél idősebb játékos volt a keretében. Mostani két barátságos meccsre is elsősorban 24-25 éveseket nevezett. A kreatív játék az ázsiai csapattól várható, de nem biztos, hogy ez elég lesz egy győzelemre. Az afrikai gárda törekszik a minél egységesebb védekezésre és futómennyiségben is felveszik a versenyt a japánokkal. 

Ausztria - Oroszország

A világbajnokság házigazdája még gyorsan ellátogat Ausztriába a torna előtt. Közel a legerősebb csapatukkal fogadják őket az osztrákok, különösen érdemes lesz figyelni Burgstallerre, aki egy hatalmas játékos és képes előkészíteni a lövőhelyzeteket a visszafejelt labdáival Alaba vagy Arnautovic számára. Hasonlóan játszik mindkét gárda, az oroszok nem fognak kockáztatni annyit a hazai világverseny előtt, így benne lehet a mérkőzésbe egy hazai siker (2.30).

Borítókép: Sergio Aguero (Fotó: Alizada Studios / Shutterstock.com)

5.000 Forint Ingyenes Fogadás

Exkluzív ajánlat! Amennyiben általunk regisztrálsz az Unibet fogadóirodához, akkor egy extra 5.000 forint értékű ingyen fogadásban is részesülhetsz!

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • Felkészülési mérkőzés Tipp

    Ghána vagy döntetlen
    2.04 UnibetSzólj hozzá

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

 

Bence

ROI -27.08 %

július

Tippek
Nyertes
Vesztes
Push

5.000 Forint Ingyenes Fogadás

  • Exkluzív ajánlat! Amennyiben általunk regisztrálsz az Unibet fogadóirodához, akkor egy extra 5.000 forint értékű ingyen fogadásban is részesülhetsz!

Unibet útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org

Egyéb Focis Fogadások 2017/18

Pozzato hozzászólt
2018 júl 10. 09:52
https://www.mos.ru/en/news/item/42269073/

Ennyit találtam így hirtelen. Ha már legendák és foci, akkor pár hete volt ilyen móka a betfair részéről:
oakland23 hozzászólt
2018 júl 10. 09:35
bet365-ön a labdarúgásnál van olyan, hogy teremfoci, 40 perc játékidő
Kína legends - USA Legends
Germany Legends - Portugal legends
...

Ti tudtok erről valamit, elvileg lesz live fogadási lehetőség is. Én keresgélek itt a neten, de semmit sem találtam...
TiB hozzászólt
2018 máj 28. 21:38
Twitteres bejegyzés alapján mindhárom játékos visszavonul a válogatottságtól, gondolom ilyen gesztus volt a kapitány részéről, hogy egyszerre jöttek le.

Kapcsolódó cikkek