A hétvégén a Ferencváros szűk győzelmet aratott a Paks felett, ezzel tulajdonképpen eldöntötte a bajnoki kérdést és ebben a szezonban is ők szerzik majd meg az első helyet. Most jön az elmaradt meccsük, ahol a Diósgyőr ellen kellene majd újabb pontokat szerezniük.

A Ferencváros lesz a 2023/2024-es szezon bajnoka

Brutális volt a tavaszi idénye a Fradinak, miután a tavasszal egyetlen meccsen nem tudtak csak nyerni. Az összes többi meccset behúzták és valljuk be, a Paksnak nem nagyon lett volna esélye egy ilyen együttes ellen.  Most örülhetnek majd az Atomvárosban, ha elérik a második helyet, míg a Fradi számolhatja a köröket, hogy mikor avatják bajnokká hivatalosan is. Nos, most három egységgel megint közelebb kerülhetnek a céljukhoz.

Labdarúgó NB I - Ferencvárosi TC-Paksi FC 006
A Ferencváros Paks elleni győzelem lezárta a bajnoki kérdést.
Fotó: MTI/Hegedüs Róbert

Jobb a Ferencváros, ez egyértelmű, de vajon mennyire veszik komolyan ezt a meccset majd? Nyolc pont az előnyük és a Paks rossz formában van, egy ilyen keretnek elbukni nem lehet ezt már. A Diógyőr ellen ez lesz a harmadik meccsük idén és az első kettőt megnyerték: ősszel az NB1-ben 2-1-re, majd múlt héten a kupában 2-0-ra győztek. Ennek tudatában nem meglepő, hogy a hazai meccsükön mindössze 1.34 a hazaira kínált szorzó.

Teljesítette idei küldetését a DVTK

Hiába számít hagyományosan nagy csapatnak a Diósgyőr, idei céljuk mindenképpen a bennmaradás volt. Ez sikerült, azonban ennél több jelenleg nincs a csapatban. Huszáros hajrával még akár a 4. helyre oda is érhetnének, azonban annyira nem érzem a csapatban a hosszú távon való stabil teljesítményt. Benne van ebben a téli hirtelen edzőváltás is és hogy utána kellett jó pár hét mire megtalálták a megfelelő vezetőedzőt. 

Labdarúgó NB I - Diósgyőri VTK-Debreceni VSC 006
A DVTK jövőre is az NB1-ben harcolhat!
Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt

Az utóbbi hetekben azonban jött a visszaesés a vendégeknél. A válogatott meccsek óta nem tudtak győzni és a hétvégén is csak 1-1-re futotta Kisvárda ellen. Mondjuk utóbbi eredmény arra teljesen jó volt, hogy a Várdát a középmezőnytől távol tartsák. Ezt amúgy több együttesen is érzem, hogy a két utolsó ellen kikapni nem szabad, a többiek elleni meccs viszont nem olyan létfontosságú. A Fradi ellen alapból sem lenne esélyük, ha a hazaiak komolyan veszik a meccset, így kiváncsi vagyok mekkora effortot tesz a meccsbe egyáltalán a vendég csapat.

Nehéz belőni, hogy mire készül a Fradi és a DVTK

Kezdjük azzal, hogy egyik csapatnak sem élet-halál már ez a mérkőzés. A hétvégén mindketten nagy csatát vívtak és céljukat elérték. Lehet ebből egy szerdai matiné mérkőzés, ahol jönnek a gólok, azonban a bukik is erre számítanak, miután a 2,5 over szorzója csak 1.52. Ezt a statisztika is alátámasztja, mivel ezen két csapat meccsein esik az egyik legtöbb gól. Másik oldalról tegyük azért hozzá, hogy a két meccsükön egyszer három, másodjára pedig kettő gól esett. Összességében, a 3.0 under is jól mutat még, miután jelenleg duplázó szorzó felett mérik (2.03)

100%-os első befizetési bónusz 500 RON-ig

Az első befizetésed a Betanónál akár 500 RON bónuszt is eredményezhet a sport és kaszinó részlegeken.

Betano regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hírdetés

Borítókép: Ferencvárosi szurkolók élőképe a labdarúgó Konferencia-liga csoportkörének első fordulójában, a Ferencvárosi TC és a szerb Cukaricki mérkőzése előtt a Groupama Arénában 2023. szeptember 21-én. Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd