Fradi vs KÍ Klaksvík podcast Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Ferencváros - KÍ Klaksvík: A Groupamában lerendezheti a Fradi a vikingeket

Foci tippek ferencvárosi tc Bajnokok Ligája podcast KI Klaksvik

Gólnélküli döntetlent játszott egymással a két csapat a Feröer-szigeteken, így a döntés a budapesti meccsre maradt. Nagy blama lenne, ha a Ferencváros nem jutna tovább, azonban az első meccsen láttuk, hogy igen szívós gárda az ellenfél a Bajnokok Ligája-selejtezőjének első körében. Podcastben is átbeszéltük, hogy mit várunk a találkozótól.

2023 júl 19. 18:00

Ferencváros: Nem lehet kérdés a továbbjutó személye

A Fradi (1.22) az első meccsen elég szerény teljesítményt nyújtott valljuk be. A helyzeteik megvoltak, azonban Johansson kapust nem igazán tesztelték. Az előzetes várakozásokkal ellentétben azt nem állíthatjuk, hogy Dibusznak kevesebb dolga lett volna, mint svéd kollégájának. Ettől függetlenül a zöld-fehérek megkapták azt amiért jöttek és nem várják hátrányból a visszavágót. Nehéz ezt kimondani, de ahogyan beszéltük az első podcast adásunkban is, a tavalyi tapasztalat alapján ez volt a reális forgatókönyv.

A 2022/2023-as szezonban két hasonló kaliberű csapattal mérte össze tudását Csercseszov mester és mindkét esetben egyértelműen a Groupama Arénát jelölte ki a helynek, ahol a továbbjutás eldől. Akkor ugyanúgy az első fordulóban a Tobol ellen idegenben kezdtek egy 0-0-val, majd folytatták egy izgalommentes 5-1-gyel. A másik minta pedig az Európa Liga playoff körében jött, ahol a Shamrocknak szórtak egy négyest (4-0), majd a visszavágón belefért a szűk vereség is (0-1). Ezt a mintát követi az orosz edzővel a Fradi és most sem számítunk másra.

KÍ Klaksvík: Ereje teljében a keret

A feröeri KÍ (12.00) azt hozta az első meccsen amit tudnak igazából. Kihasználták teljes mértékben a hazai pálya minden előnyét és mivel jóval motiváltabbak voltak a Ferencvárosnál, így teljesen partiban voltak velük. Az előző adásban részletesen elemeztük a játékoskeretet, így tudhatjátok már, hogy a kezdő fele nem dolgozik a futball mellett, nekik ez a karrierjük. Klaes Cronbergen kívül ők is nyújtották ehhez mérten a legjobb teljesítményeket és csapat támadójátéka is rájuk épült. Ez az, amit a feröeriek tudnak és ennél többet nem is várhatunk tőlük.

Miután a KÍ megmutatta, hogy mit tudnak, viszont a Ferencváros játékában ott van a potenciál, így a második meccsen nyílhat ki az olló a két együttes között. A Fradinak az elejétől kezdve dominálnia kell, miután ez a legbiztosabb forgatókönyv a számukra. Láthattuk, hogy pontrúgásból azért veszélyes a Klaksvík, így akár egy gól benne lehet a játékukban. Ettől függetlenül a nagyobb pálya, a hazai közönség és a több egy-az-egy elleni küzdelem mindenképpen a hazaiak felé billentheti itt a mérleget.

Fogadási opciók

A podcastben két fő tipp köré csoportosultak a gondolataink. Az első a végeredmény piac, ahol szerintünk jó opció a HT/FT (Ferencváros/Ferencváros) 1.72-ért, illetve hasonló gondolati síkon a hazai AH -1.5 gól 1.75-ért. Igazából nincs ideje kivárásra játszani a Fradinak, míg a két gólos különbség ez ellen a feröeri gárda ellen a kötelező kategória. Szerintünk a realitás a három gól közte, így a -1.5 ideális határ a végeredmény piacon.

Ami az alternatív piacokat illeti, ott érdemes lesz megnézni a szögleteket majd, miután itt is overt várunk - egyelőre látatlanba. Egyrészt a betömörülő vendégek ellen valószínűleg fognak jönni a szögletek a Fradi oldalán, miután a szélső játéka elég erőteljes egy ideje a zöld-fehéreknek. A másik oldalt tekintve viszont, a szögletekből és bedobásokból érte el a legnagyobb veszélyt a KÍ az első meccsen, így ha az alapvonal közelébe jutnak, akkor biztosan rá fognak menni egy-egy sarokrúgás kiharcolására.

Fogadj 20-as oddson a Ferencváros - Kí Klaksvík BL-selejtezőre

Regisztrálj az Unibetre és a 20 ezer forintos üdvözlő bónusz bezsebelése mellett 20-as oddson fogadhatsz a Ferencváros - Kí Klaksvík BL-selejtező kimenetelére.

Ne szalaszd el a lehetőséget, hogy hússzorosát vidd el nyereményednek.

Így működik az Unibet ajánlata:

 1. Regisztrálj az Unibetnél!
 2. Az ajánlat csak magyar játékosok számára elérhető.
 3. Az ajánlat kiemelt oddsot biztosít a Ferencváros - Kí Klaksvík mérkőzésre a mérkőzés eredménye piacon. Az ajánlat igénybevételéhez add hozzá választásodat a fogadószelvényhez, majd fogadj 500 HUF / 1.25 EUR-val 20.00-as oddson.
 4. A megnövelt odds csak azt követően válik láthatóvá, hogy választásodat hozzáadtad a fogadószelvényhez.
 5. Az ajánlat a mérkőzés kezdetéig elérhető.
 6. Az ajánlat csak single fogadásokra vonatkozik.

Fogadj kockázatmentesen az FTC - Klaksvík mérkőzésére

Köss az Unibetnél élő fogadást legalább 3000 forint értékben az FTC - Klaksvík BL-selejtező közben és ha esetleg nem zöldül a tipped, akkor 3000 forint értékű bónuszpénz formájában visszatérítik a tétedet.

Így működik az Unibet ajánlata:

 1. Regisztrálj az Unibetnél!
 2. Először győződj meg arról, hogy nincs aktív bónuszod.
 3. A bónusz csak a mérkőzés ideje alatt elérhető/aktiválható.
 4. Fogadd el és aktiváld ezt az ajánlatot.
 5. Az ajánlat aktiválása után köss egy élő fogadást az FTC - Klaksvík BL-selejtező közben. 
 6. A minimum tét 3000 Ft.
 7. A minimum odds 1.40.
 8. Ha elveszíted a fogadásodat, akkor jóváírnak neked 3000 forint értékű bónuszpénzt.
 9. A bónuszpénzből akkor lesz kivehető készpénz, ha teljesíted a megforgatási követelményeket.

Regisztrálj most az Unibetre!

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

A cikkben közölt oddsok a(z) bet365 fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2023 július 15. 8:46 UTC.

 • Ferencváros - KI Klaksvik tipp

  Ferencváros -1.5 AH
  Bet365
  1.75

Számlanyitási ajánlat: Fogadj 10£ értékben és 30£ ingyenes fogadást kaphatsz

Tegyél meg egy £10-os tétet és kapj £30 értékű ingyenes fogadást, amikor csatlakozol a bet365-höz. 

Bet365 regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hírdetés

Borítókép: Fotó: MTI/Koszticsák SzilárdHozzászólások 5

spacek
spacek
2023 júl 19. 18:58

Szégyen -gyalázat amit csinál a fradi.Hihetetlen.csercseszov?????Szerintem egy klubváltás jól jönne neki.Nem találok szavakat................Ha a 2. félidőben lőnek 5-öt ,akkor is 0.Dibusz ,mondj le a válogatottságról beállok én helyetted....

naxosz
naxosz
2023 júl 19. 19:06

Rég láttam ilyet. A 3.gólra meg nem is tudom mit mondjak.Leviszem inkább a kutyát sétálni,mert az nyugtat legalább. A stúdió is elmehet a pics...ba. Ezek mindent megmagyaráznak....

spacek
spacek
2023 júl 19. 19:36

Nem találok szavakat.50 éves vagyok ,annak idején területi,megye1. osztályban fociztam.Az edzőm a megye legtechnikásabb játékokosának tartott.Semmire sem vittem,az egész gyerekkorom azzal telt el ,hogy gyakoroljak.Szüleimnek nem volt pénze,arra hogy eltudjanak vinni egy klubba ahol lehettem volna valaki.Ezek csicskák,nem kevés pénztért fociznak.A szurkolók csicskák .....a félidőben ki kellett volna ürülnie a híres arénának,akkor meg tudták volna hol a helyük csercseszov legényeinek

naxosz
naxosz
2023 júl 20. 09:35

Spacek,akkor kb egyidősek vagyunk én 55 vagyok.Én is focizgattam a Gázművekben és III. Kerületi TVE-be egy ideig.Nem a magyar válogatottal vagy a jobb játékosokkal van a bajom,hanem akik itthol játszanak az első osztályban. Katasztrófa még mindig a bajnokságunk akárki akármit mond.Sosem szerettem a nosztalgiát,de anno tényleg jobb játékosok voltak a magyar bajnoságokban. Lehet fizikailag és mentálisan nem voltak a mai szinten,de technikailag bőven ezek felett álltak.Nagyon szeretem a mai focit és benne játszókat,de régen azért mentem ki,hogy lássam a Verebes féle Rábát,a Fradit,az Újpestet és sok vidéki csapatot.A stadionok és sok minden nem volta mai szinten,de a hangulat és akarás meg volt. Egy falusi rangadón is 2000 ember szurkolt és zseniális megoldásokat láttam.A mai kor más dimenzió ahaogy mondják,viszont sok minden félrecsúszott ebben a világban.Nekem nem volt gond mikor Az ETO egy ötöst kapott a Liegtől viszont itthon majdnem tovább mentek és marha jó meccset játszottak.Élményekért és szurkolni jártam ki,amit meg is kaptam. Sokan elfelejtik még mindíg ,hogy ez egy játék,persze már nagyon profi szinten megy mostanság.De akkor is...Nem voltak ennyire profi szinten a játákosok,de amit láttam egy Détáritól mondjuk az most nem láttom. Ott mérem le,hogy kijönnek melegíteni és a labdával nem tudnak mit kezdeni.Értem,hogy most elvileg jó a magyar válogatott és itt ott a klubcsapatok és fontos a pénz. De nekem a foci nem ezt jelenti.Utálom,hogy politika,térdeplés meg tiltások vannak benne. Utálom,hogy mindenki hozzászólhat,beleugathat aki életében nem volt meccsen és megmondja ,hogyan kell viselkedni.Én bizony szotyiztam,káromkodtam,néha verekedtem és meg volta maga hangulata annak a kornak.Ez olyan már mint a mozi. Oda sem járok.Egy film nem attól jó ,hogy 3D vagy Imax-ba készül. Na mindegy ,ez nem itteni téma.Viszont ha tegnap láttam voltam egy-két pengés megoldást és akaratot vagy egy szép gólt,nem lett volna számomra ennyire szar érzés ez a vereség.

spacek
spacek
2023 júl 20. 16:48

Naxosz,teljesen igazad van a régi idők focijával kapcsolatban.Sokszor kaptunk ki több góllal,de a veríték akkor is ömlött rólunk,soha nem fütyültek ki.Ha nem mentünk volna akkor is,hogy néztünk volna az emberek szemébe másnap.A meccs után jól esett a zsíros kenyér hagymával,néha paprikával.Összedobtuk,meg azt a pár sör árát is.Nem volt terülj-terülj asztalkám,mennyei manna,reggeli -ebéd-vacsora gondosan odafigyelve a bevitt tápanyag mértékére.Sajnos ezek(direkt nem mondom ,hogy ők):zsoldosok.A fele csapat azt sem tudta melyik városban focizik.Mikor akarnak megpróbálkozni egy csellel,vagy bármivel ami a focira emlékeztet.Kubatov az edzőt tavasszal miért nem kérdezte meg,hogy mi van öreg?Mindenki láthatta,hogy baj volt már akkor is.

Szólj hozzá

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

Számlanyitási ajánlat: Fogadj 10£ értékben és 30£ ingyenes fogadást kaphatsz

 • Tegyél meg egy £10-os tétet és kapj £30 értékű ingyenes fogadást, amikor csatlakozol a bet365-höz. 

Bet365 útmutató
Bet365 regisztráció
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljesen! BeGambleAware.org
hirdetés

Beszélgetés: Bajnokok Ligája 2023/24 selejtezők

SPF Infó hozzászólt
2023 aug 30. 16:52
PSV Eindhoven - Rangers   (szerda, augusztus 30, 21:00CET) - Megnövelt oddsok az Unibeten

A hazai csapat nyer és Luuk de Jong gólt szerez 3.00

Johan Bakayoko gólt szerez  3.50

A hazai csapat nyer vagy döntetlent ér el & Mindkét csapat gólt szerez  2.25

Fogadj te is megnövelt nyereményszorzón
SPF Infó hozzászólt
2023 aug 30. 16:49
AEK Athens - Royal Antwerp   (szerda, augusztus 30, 21:00CET) - Megnövelt oddsok az Unibeten

Vincent Janssen gólt szerez 4.00

Vendég csapat nyer vagy döntetlen, és mindkét csapat szerez gólt 3.75

Fogadj te is megnövelt nyereményszorzón
Karola hozzászólt
2023 aug 30. 09:27
bet365 - Fogadás fokozó (szerda, augusztus 30.):

AEK Athens vs. Antwerp

Mérkőzés eredménye AEK Athens lesz
Több mint 2 gól
Mijat Gacinovic - több mint 0.5 kapura tartó lövés

4.00 -> 4.25

PSV vs. Rangers

Mérkőzés eredménye PSV lesz
Több mint 3 gól
Luuk de Jong bármikor gólt szerez

4.20 -> 4.50

Fogadj te is magasabb szorzókon: bet365 Regisztráció

Még több Foci