Annyira jól megy a 41 éves spanyol pilótának, hogy a bet365 kínálatában egy esetleges futamgyőzelme mindössze másfélszeres pénzt hozna. Ennek azért bőven van oka, már most több pontot gyűjtött, mint az előző idényben összesen, és a harmadik helyen áll az egyéni bajnokságban. Alonso visszatért az élmezőnybe!

Alonso mindent kipróbált az autóversenyben

Kétszeres világbajnokként a spanyol igazából eredménytelenül haladt előre az években, és egy ponton otthagyta a Forma-1 mezőnyét. Minden másra cserélte, szó szerint mindent kipróbált, amit az autóversenyzésben érdemes. 2018-ban még a McLaren pilótájaként 11. helyen zárt, és utána jött IndyCar, 24 órás verseny LeMansban, de még a Dakarba is belekóstolt. 2021-ben aztán az Alpine istállóval visszatért a száguldó cirkuszba.

A visszatérő első két idényben egyaránt 81 pontot gyűjtött, és az akkor Renault-motorral szerelt Alpine színeiben egy dobogó volt a legjobb eredménye. "Nagy büszkeséggel, és természetesen óriási érzelmekkel tölt el, hogy visszatérhetek a csapathoz, mely pályafutásom elején esélyt adott nekem, és mely most arra ad lehetőséget, hogy visszatérjek a legmagasabb szintre” – mondta még a visszatérésekor Alonso.

Fernando Alonso
Fernando Alonso. Fotó: cristiano barni/Shutterstock

Flavio Briatore meggyőzte az Aston Martinnal

A kezdeti sikerek után többször is a Renault volt a mentsvár Alonso számára, viszont ebben az idényben már az Aston Martinnal köröz. A váltásról Flavio Briatore, a menedzsere győzte meg, és eleinte a spanyol nem is hitte el, hogy ennyire jól megy az Aston Martin. "Jók voltak a számaink a szélcsatornában. Nagyon jól sikerült a filmes napunk Silverstone-ban, és az autót nagyon jónak éreztem. De végig úgy éreztem, ez túl szép ahhoz, hogy igaz legyen" - fejtegett korábban.

"Aztán mentünk Bahreinbe tesztelni, és gyorsak voltunk, az autó nagyon jó volt. De ott is azt gondoltam, ez csak teszt volt, és túl szép ahhoz, hogy igaz legyen. Aztán végre jött az első verseny, és az autó versenyképesnek bizonyult. Talán akkor hittük csak el először, hogy mi is történik" - mondta Alonso, aki kezdetben pénzfeldobásnak élte meg az istállócserét.

Fernando Alonso futamot nyer idén?

A szokásos Forma-1 fogadásokon túl egészen speciális dolgokra is tippelhetünk a bet365-nek köszönhetően. Ilyen például, hogy az egyes pilóták esetében futamgyőzelemre tehetjük a pénzünket. Elnézve a Red Bullok dominanciáját, azért ebben a kínálatban nagyon kevés emberre érdemes fogadni. Alonso volt leginkább ott a nyomukban eddig, négyszer volt harmadik, egyszer pedig a dobogó második fokára állhatott. Az összetettben jelenleg harmadik spanyol esetleges futamgyőzelme 1.57-es szorzóért játszható!

A cikkben közölt oddsok a(z) Bet365 fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2023 június 7. 5:33 UTC.

125%-os, akár 160.000 Ft értékű üdvözlő bónusz

Regisztrálj és használd ki az akár 160.000 Ft-ig terjedő 125%-os első befizetési bónuszt sportfogadásra vagy akár kaszinóra.

Mostbet regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hírdetés

Borítókép: Fernando Alonso. Fotó: cristiano barni/Shutterstock