FIFA Ultimate Quaran-Team: Érdemes figyelni az Ajaxra

Bence
1 tipp
2020 márc 25. 14:34
Szólj hozzá!

E-sport Ajax Amsterdam FIFA 20 Ultimate Quaran-Team

A 85-ös értékre felhúzott csapatokkal kiegyenlítettek ugyan a feltételek, de egyes játékosok még így is kiemelkednek az Ultimate Quaran-Team mezőnyéből. Közéjük tartozik az Ajax profija is!

Ajax Esports- Mansfield Esports

A holland csapat esport terén sem gyenge, hiszen 2017-ben leigazolták azt a Dani "AjaxDani46" Hageboek-ot, aki akkor folyamatosan a legjobb 20-ban tartózkodott a FUT Champions eredmények alapján a világon. Az eredmények szempontjából a FIFA 19 és 20 hozta el számára az újbóli sikereket, igaz, hogy a holland esport bajnokságot nem tudták megnyerni az amszterdami csapattal, de ez nem rajta múlt. Folyamatosan szállította a jó meccseket, gyakorlatilag miatta jutott el a csapat a bajnoki döntőbe. Ott azonban már ő sem volt egyedül elég a végső győzelemhez.

Az látszik, hogy jó játékos, magabiztos, az első körben is könnyed győzelmet aratott. Az 5-1-es különbség nem tükrözi, mennyire sima volt a találkozó, kétszer 6 perc alatt semmisítette meg az ellenfelét. Türelmes játékos, keresi a legmegfelelőbb helyzeteket, végletekig kidolgozza az akciókat, érdemes megnézni az első találatát. Az első öt percben labdához sem tudott érni az ellenfél, látszott Dani játékán, hogy ez számára rutinból ment (a meccs 22:00 perctől látható).

Dani tényleg megtervezi az akcióit, nem az ellenfél rossz passzaira vár, hanem megbontja a védelmet, keresi a lehetőségeket. Ellene lehet 10 fővel is visszahúzódni a saját térfélre, akkor is megbontja a hátsó alakzatot. Ki lesz az ellenfele? Az a RedLac, aki kiemelkedő eredményekkel nem rendelkezik, Mansfield csapatát irányítja majd. A FIFA 20-ban egyelőre nem tudott 200-on belülre jönni a havi ranglisták tekintetében.

Az első körben 6-1-es győzelmet aratott, de a játéka nem volt meggyőző. Teljesen érthető az 1.50-es szorzó Danira (ami folyamatosan csökken), hiszen jobbára ellenfele hibáiból és gyengeségéből élt RedLac. Ami ennél is jobb odds, az a 2,5 gól felett. Dani nem fog leállni 2-0-s vezetésnél, ha pedig hátrányba kerül, akkor olyan offenzívába kezd, amivel RedLac nem fog bírni. A 2,5 gól feletti opció jó ötletnek tűnik a találkozóra.

március 25., szerda

Borítókép: Fotó: Lutsenko_Oleksandr/Shutterstock.com

Játékidő eredménye - Megerősített szorzók

Fogadjon nagyobb szorzóval a legjobb bajnokságok mérkőzéseire, beleértve a Bajnokok Ligáját, az Európa Ligát és az angol Premier Ligát.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • Ajax - Mansfield Town Tipp

    2,5 gól felett
    1.61 Bet365Szólj hozzá

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

Bence

ROI -11.82 %

május

Tippek
Nyertes
Vesztes
Push

Játékidő eredménye - Megerősített szorzók

  • Fogadjon nagyobb szorzóval a legjobb bajnokságok mérkőzéseire, beleértve a Bajnokok Ligáját, az Európa Ligát és az angol Premier Ligát.

Bet365 útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org

Kapcsolódó cikkek