A mai napon a záró találkozókat rendezik a svájci rendezésű floorball világbajnokságon. Az esélyeknek megfelelően a toronymagas esélyes svédek a lengyeleket (14-3) és sajnos a mieinket (33-2) is alaposan kiütötték. Ne csodálkozzunk a skandinávok kimagaslanak ebben a nem éppen középpontban lévő ütős sportban, a svédek mellett a finnek viszik a prímet, s közvetlen mögöttük tudásban a svájciak és csehek következnek kissé lemaradva, aztán egy nagyobb űr, s jönnek a baltiak lettek, észtek, norvégok, szlovákok, lengyelek, s mi magyarok.

Vaara Jan-Erik együttes most is nagy eséllyel pályázik az aranyéremre, a döntőig nem lesz semmi probléma, ott a finnek esetleg megizzaszthatjá kmajd őket. A svédek hajlamosak visszavenni a tempóból, de ez inkább a barátságos meccsekre jellemző, a nemzetközi viadalokon szeretnek erődemonstrációt tartani, s nem sajnálják kitömni az ellenfeleiket, ezt mi is megtapasztalhattuk hétfőn.

Rengeteg jó játékossal rendelkeznek a sárga mezesek, az eddig 8 találattal gólkirály Rasmus Enström -t említeni vagy a 6-6 gólt és asszisztot jegyző Kim Nilsson -t.

A vb előtt novemberben megütköztek a felek, ott egy laza 11-3 -al hozták a kötelezőt a svédek most tétmérkőzésről lévén szó többet is közé biggyesztenek majd. Két éve ugyancsak a vb -én 10-1 -es svéd győzelmet ünneplhettek, most is hasonló eredményre számíthatunk.

tipp: Svédország -8,5 gól

odds: 1,85

office: bwin

A mérkőzésre fogadj ITT!

Nézzen sportot élőben

Nézzen labdarúgást, teniszt, kosárlabdát és más sportokat élőben mobilján, táblagépén vagy számítógépen. Csak fel kell töltenie a számláját vagy le kellett adnia egy fogadást az elmúlt 24 órában.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org