Ha ez nem lenne elég, akkor ott van még Schäfer András, aki Pick szalámit reklámoz. Ezek mind olyan reklámok, amelyeket majd a foci Eb szurkolói zónák kivetítőin láthatunk a németországi torna alatt. Szoboszlai Dominik hamburgert reklámoz, ropogós McCrispy-t és sült krumplit. Eközben hajszalonban tűnik fel Luka Modric és Bukayo Saka, akik egy elrontott hajvágás után csokival enyhítik a fájdalmat.

McDonalds: Ez Domi gólpassza neked!

Ropogós McCrispy, vanília ízű shake-kel, sült krumplival és chilis majonézes szósszal. Épphogy lecsengett vagy még épp lecseng Szoboszlai Dominik és a Telekom reklámkampánya, a Benned is van tunninggal, máris itt a következő vedd meg Szobó miatt termék. A Domi Mekis kedvence menü időszakos ajánlat, melyet simán megvehetsz a legjobb foci Eb 2024 bónuszokból, ha szeretnéd. Na jöhet a passz?

Elhangzott egy kritika Redditen, hogy Szoboszlai mostanában több reklámszereplést vállal, mint ahány gólt szerez. Ott volt például a Telekom spotja, amiben nagyon gyenge színészi képességeivel, de annál több hitelességgel, próbált átadni egy motivációs üzenetet. Mert bizony hiszed vagy sem, a tuning benned is megvan. Ami nem jelent mást, mint hogy többre vagy képes, mint hinnéd! Ebben a szellemben készülhet amúgy Grúzia válogatottja, a sok-sok Gyurival a keretükben.

Snickers: Ki vágat hajat Modric fodrászatában?

Öngólt lő a Snickers, legalábbis erre a témára fűzték fel a Foci Eb 2024 kampányukat. Egy fodrászatban járunk, vagy divatosabban megfogalmazva, barbernél ül a székben egy férfi. Nézi a focimeccset, és hajvágás közben bemozdul egy helyzet miatt. Ennek a következménye, hogy a fodrász egy csíkot vág a hajába. Bukayo Saka ekkor tűnik fel a képen, és közli a vendéggel, hogy öngól barátom! Ki vágat hajat meccs közben?

Segítségére siet aztán a horvát válogatott legendája, Luka Modric és ad neki egy Snickerst, lelki fájdalmainak enyhítésére. Fodrászat közben nem jó ötlet meccset nézni, ez mindenképp nagy tanulság, mert a végén a nullásgép egy vonalat vág a hajunkba. Ez egyébként egy nyereményjátékot is rejt magában. Be kell szkennelni a csokin található QR-kódot, kitölteni egy adatlapot, és kiválasztani egy játékost.

Schäfer András szalámit reklámoz a Picknek

Több platformon, különböző emberrel veszi célba a közönséget a Pick szalámi, mely a TikTok felületén aktívan posztolgató Schäfer Andrást választotta. Elhíresült a selejtezők alatt a kő-papír-olló játék Magyarország válogatottja kapcsán, így ezzel nyitnak és bejelentik az együttműködést. Tán finomabb is lesz a vákumcsomagolt Pick szalámi a magyar válogatott játékos miatt?

Az együttműködésből már születtek videók, jól látszik hogy kérdésekre fog válaszolni András, amit egy adagban vettek fel. Érdektelen kérdésekre jönnek a sablon válaszok, nagyjából annyira érdekes, mint a Foci Eb 2024 tévé közvetítései alatti kommentár, rengeteg értelmetlen statisztikával. András persze próbál humorizálni, de nem egy stand-up komikus, szóval inkább koncentráljon a 2024-es foci-Eb menetrendjére és a következő ellenfelekre.

Zsebelj be 100%-os első befizetési bónuszt akár 35 ezer forintig

Fizess be, várd ki míg fogadásaid elbírált státuszba kerülnek és vidd a jutalmad.

Amunra regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hírdetés