A francia sikeredző irányításával a Real Madrid három Bajnokok Ligája-győzelmet és egy bajnoki címet nyert. Csütörtökön rendkívüli sajtótájékoztatón jelentették be, hogy Zidane két és fél év után lemond és távozik a klubtól. Az Unibetnél fogadhatunk az utódjára, a Labdarúgás / Speciális / Vezetőedzők részen. A kinevezett szakvezetőnek legalább 10 egymást követő tétmérkőzésen irányítania kell a csapatot, hogy fogadásunk nyertes legyen.

Gutinak mélyvíz lenne

José María Gutiérrez - vagy ismertebb nevén Guti - a Real Madrid ificsapatában kezdte játékoskarrierjét, 1995-től egészen 2010-ig a felnőtt csapat meghatározó, de kissé ingatag alakja volt. Többszörös LaLiga győztesnek mondhatja magát, illetve BL-sikerekben is háromszor volt része. 2013-ban kezdett edzői tevékenységbe, a Real Madrid utánpótláscsapatát irányítja. Az U19-esek trénere a cikk írásának pillanatában 7.50-ös szorzóval szerepel a kínálatban, de folyton változnak a számok egy-egy hír függvényében.

Arséne Wenger épp ráér

22 év után távozott az Arsenaltól a francia mester, akinél nagyobb név jelenleg nincs a munkanélküli edzők között. Arséne Wenger korábban is kapcsolatba került a Real Madriddal, kétszer is visszautasította már a spanyol klub felkérését. Először a veretlen Premier League szezon után, 2004-ben, illetve néhány évvel később 2009-ben is sikertelenül próbálkoztak a franciánál. Filozófiája ellenkezik a Real Madridéval - írták az újságok a visszautasítások idején.

Conte, Pochettino vagy más?

A kínálat további részében minden név előkerül, ami minden edzőkérdésnél. Antonio Contét már a PSG padjára is "leültették", jelen esetben 6.00-os szorzóért játszható. A fogadóiroda nagy esélyt lát a Tottenham mesterének elcsábítására. Mauricio Pochettino 2.25-ért a kínálat élén áll, ami gyorsan módosul attól függően milyen információk törnek felszínre. Vannak teljesen elképzelhetetlen opciók is, mint például Rafa Benitez vagy épp Fabio Capello.

 

Ki lesz Zidane utódja? Top5 favorit:

Mauricio Pochettino - 2.00
Arsene Wenger - 5.00
Antonio Conte - 6.00
Guti - 7.50
Massimiliano Allegri - 15.00

Az oddsok az Unibet irodától származnak és ebben az időpontban voltak érvényesek: 2018-05-31, 14:30CET!

Fogadj te is Zidane utódjára ITT!