Jarred Gillett lesz a játékvezető a Brighton - Crystal Palace meccsen, ahol brit stílus rúghat labdába és ellenfél lábába, brit stílussal szemben. Olyan szenvedős, döntetlenre mondod kapásból típusú összecsapás, amire talán jobb nem is pénzt rakni, de én azért rámegyek a lapokra!

Ahogy ránéztem a párosításra, egyből az jutott eszembe, hogy ez döntetlen lesz, első félidőben rúg egyet a Brighton, aztán védekezik mélyen, és a második félidőben elfogy az erő és koncentráció, majd gólt szerez a Crystal Palace, végül döntetlennel zárul a bajnoki mérkőzés. Volt is erre példa az egymás elleni találkozókon, és elég gyakran ült a mindkét csapat rúg gólt is. Nem ezekre tippelek ezúttal, a legalább 4 lapban bízok. A büntetőkártyák számát tekintve, a Palace az egész mezőnyben 10. helyen áll, míg a Brighton 4. pozícióban. Meccsenként átlagosan 10-10 szabálytalanságot követnek el, tehát összesen 20 lehetőségből kellene 4-szer átlépniük a szabályos határt. Mindkét csapat képes hosszú passzos, gyors támadásra, kevés labdabirtoklással és kemény védekezéssel.

Fotó: Maxisport/Shutterstock

Jarred Gillett ebben a szezonban 4 mérkőzésen fújta a sípot Premier League mérkőzésen, és azt láthatjuk ezek alapján, hogy ha kell, simán a zsebébe nyúlva fegyelmez. Tavaly szeptemberben 7 sárgát osztott ki a Watford - Newcastle találkozón, majd novemberben 5-ször emelte fel a sárgát és egyszer büntetőt is ítélt a Brentford - Norwich meccsen. Ezek sorába simán beilleszthetjük a Brighton - Crystal Palace-t is. Jarred Gillett egyébként tavaly ősszel mutatkozott be az angol élvonalba, előtte Championship meccsekre küldték, még annál is korábban pedig az ausztrál bajnokságban tevékenykedett. Érdekesség: 70 ezer fontot keres évente játékvezetőként, tehát átváltva közel 30 millió forintot. Jöjjenek azok a lapok!

Borítókép: Sportfogadas.org

  • Brighton & Hove Albion - Crystal Palace Tipp

    Legalább 4 lapot kiosztanak a mérkőzésen

Fizess be 8000 Ft-ot s játssz 16000 Ft-tal!

A Betfair iroda új játékosait egy 100%-os bónusszal várja. Fizess be 8000 Ft-ot a Betfairhez, s máris 16000 Ft-tal kezdheted a játékot.

betfair regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org