Amikor egy mérkőzésre tippelünk, akkor ki lehet indulni abból, hogy mit játszottak legutóbbi találkozóik során? Szavazz a cikk végén!

2020 jún 6. 17:00 Közvetítés: UnibetBet365

Egy focicsapat kerete ritkán változik meg drasztikusan, néhány hónap vagy akár egy év alatt. Meggátolják ezt az átigazolási időszakok, határt szabva a nagyobb változtatásoknak. Ezért amikor rosszabbul megy egy klubnak, akkor sokkal egyszerűbb és költséghatékonyabb, az edzőt elbocsájtani, mintsem több játékostól megválni. Mindezzel arra próbálok utalni, hogy mire újra összefut ugyanazzal az ellenféllel egy csapat, akkor nagy változás nem történt a legutóbbi találkozójuk óta, játékosok és taktika terén.

Ha egy focicsapat jól működik, akkor több éves tervben gondolkodik, megszokott taktitkával, ezért nem csoda, ha néhány hónap után újra ugyanaz az ellenfél jön, akkor nagyjából ugyanaz történik, mint korábban. Erre alapozva lehet fogadni, az egymás elleni meccsek alapján? Nézzünk egy konkrét példát Ausztriából, az Altach - Tirol összecsapást. A kényszerszünet után nagy vereséggel tért vissza a sereghajtó Tirol, miközben a középcsapat szintjén álló Altach döntetlennel nyitott.

Dominálja az Altach ezt a párharcot, nem sok babér jutott az utóbbi időkben a Tirolnak. Nekem azonban a gólok miatt tetszik ez a párosítást. Valószínűleg két olyan keret, két olyan taktika találkozása, ami nyílt meccseket eredményez. A legutóbb kettő mérkőzésükön 9 találat született. Unalmas 0:0-át nem játszottak egymással, ellenben mindkét fél eredményes szokott lenni. Ha a múltbéli találkozóikból indulunk ki, akkor 2.5 gólnál több lehet ezen az osztrák bajnokin.

június 06., szombat

Szavazás

Fogadnál egymás elleni eredmények alapján?


Igen12 (60%)

Nem8 (40%)


Összes szavazó: 20

  • Rheindorf Altach - WSG Swarovski Tirol tipp

    2.5 gólnál több lesz
    Unibet
    1.87

20.000 Ft sportfogadás üdvözlő bónusz + 60 ingyen pörgetés + 10.000 Ft ingyenes fogadás

Az új Unibet játékosok akár egy 20.000 Ft értékű befizetési bónuszban, valamint 60 ingyen pörgetésben részesülhetnek, sőt ha általunk regisztrálnak és befizetnek akkor 10.000 Ft ingyenes fogadást is kapnak!

Unibet regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hírdetés