Feladva a BL-álmokat, a tenger túloldalára igazolt Zlatan Ibrahimovic. Elképzelhető, hogy a Los Angeles Galaxy együttesével sorra nyeri majd a trófeákat, de most nem a pályán történő hódításról lesz szó. Az európai médiumokat már zsebre vágta a svéd klasszis, ugyanezt teszi Amerikával is?

Érkezés Ibrásan

Zlatan leigazolását a Los Angeles Times-ban jelentették be, egész oldalas hirdetéssel. Természetesen az interjúk során is hozta megszokott formáját, mondhatni nem hagyta ezen a kontinensen az önbizalmát. "A világ legjobb klubjaiban játszottam, és nyertem. Győzni jöttem ide is. Azt hiszem a DNS-emben van, hogy trófeákat nyerek. Ez nem szerencse, nem egy-egy jól sikerült pillanat, ez csakis miattam volt. Ezt hoztam magammal. Más helyen, de ugyanaz a Zlatan" - nyilatkozta a Manchester United korábbi támadója. Erre azért lehet bőven alapozni marketinget az USA-ban, de vajon mennyire harap rá az ottani közeg, illetve média?

Irány a nagyvászon?

Ha hihetünk a Sports Illustratednek, akkor Zlatan fizetése jelentősen csökken a Los Angeles Galaxy csapatánál. A Manchester Unitednél évente 21.8 millió eurót (átszámítva kb 6.8 milliárd forint) keresett, új klubjában pedig "csak" 1.2 millió eurót (380 millió forintot) kap. Ez jelentős bevételkiesés, viszont szponzori pénzekkel lehet pótolni, amihez pedig erős médiajelenlét kell. Minden adottsága megvan a svéd focistának, hogy ezt összehozza, kérdés mekkora potenciált látnak benne a menedzserek, például Hollywoodban. Az Unibetnél kilencszeres pénzt fizet, ha Zlatan feltűnik egy filmben az év végéig.

Irány a doboz?

A mozis szereplésnél sokkal könnyebb bekerülni a televízióba, és a közösségi médiában is nagyobbat szólhat, ha valami esti beszélgetős műsorba hívják vendégnek. Ott adhatná önmagát, és a tőle megszokott oroszlán magabiztosságú válaszokat. Az Unibetnél arra fogadhatunk, hogy a Jimmy Kimmel Live vendége lesz még idén. Ha ez tényleg megtörténik, akkor az 3.00-as szorzót érhet. David Beckham többször is szerepelt már ebben a műsorban, tehát nyitottak az európai foci felé a showműsorok. Világbajnokság is következik, amire bár nem jutott ki az Egyesült Államok, de biztos előkerül a téma Jimmy Kimmelnél.

Irány az elnök?

Végezetül a legmerészebb fogadási lehetőség, hogy Zlatan Ibrahimovic találkozik Amerika első emberével. Ismerve Donal Trumpot, ezt akár egy jól időzített pillanatban kitett twitter-bejegyzéssel is meg lehet alapozni. Kérdés persze, hogy a svéd játékos akar-e egyáltalán találkozni Trumppal. Egy korábbi interjúban arra kérték Zlatant, hogy fejezze be a mondatokat, és amikor az elnök nevét mondták neki, úgy válaszolt, hogy nem érdekli. Ha még ezek ellenére is tennél pénzt a találkozásukra, kilenszeres nyereménnyel számolhatsz.

Szavazzunk!

Zlatan Ibrahimovicból hollywoodi filmsztár lesz?
Igen
Nem
 
Created with SurveyMaker

Számlanyitási ajánlat

Akár 15.000 Ft fogadási kreditekben új bet365 ügyfeleknek. Feltételek, időhatárok és kivételek érvényesek.

Bet365 regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org