Rengeteg pletyka és híresztelés után november elején hivatalossá tették az együttes tagjai, hogy 2019-ben egy turné keretében újra összeáll a Spice Girls. Ki tudja, hogy ez jó-e nekünk, mindenesetre az Unibetnél még erre is fogadhatunk!

Fűszeres lányok

A tini pop úttörői voltak a '90-es években, nem adtak ki sok lemezt, nem voltak világmegváltó dalaik, mégis imádták őket. Első albumuk Spice néven 1996-ban jelent meg, és több mint 23 millió példányban kelt el. A második lemez mellé már filmet is forgattak, ami 151 millió dollárt termelt a mozipénztáraknál. Az együttes minden tagja kapott egy becenevet a sajtótól. Ezeket a lányok és rajongóik is elfogadták: Melanie Brown - Scary Spice, Victoria Beckham - Posh Spice, Emma Bunton - Baby Spice, Melanie Chisholm - Sporty Spice, Geri Halliwell - Ginger Spice.

Posh Spice nélkül

Az együttes rövid történetének végét az egók okozhatták, a lányok szólókarrierben kezdtek el gondolkodni. Geri Halliwell lépett ki először, 1998-ban nézeteltérésre hivatkozva. A többiek ezt követően még két évig maradtak együtt, aztán feloszlott a banda. Azóta többször is visszatértek egy-egy koncertre, amikre a jegyek pillanatok alatt elfogytak. Hasonló módon állnak össze újra megint, 2019-ben angliai turnét terveznek. Erre vonatkozó fogadási lehetőségek vannak az Unibetnél, például hogy Victoria Beckham is ott lesz-e a színpadon, ő ugyanis kategórikusan kijelentette, hogy nem vesz részt a dologban.

Egy dalért duplázó tippmix

"Sok teendőm van az üzletemmel és a családommal. A lányok remek munkát végeznek nélkülem is" - nyilatkozta David Beckham felesége. Ha mégis színpadra lépne az együttessel, akár egyetlen dal erejéig is, azzal 2.50-ös szorzót nyerhetnénk, miközben távolmaradása 1.40-et fizet. Nem valószínű, hogy új dalt is kiadnak, ezt korábbi visszatéréseik alkalmával sem lépték meg. Erre is tehetünk fel pénzt, ha mégis kijönnek egy új nótával, az 9.00-es oddsot érne. Ennyiért már nekik is megérné valamit összedobni, de az efféle ügyeskedés nélkül is piszok jól keresnek majd a hölgyek, hiszen a turnéért cserébe 3.2 millió dolláros gázsit kapnak.

Fogadj a lányegyüttesre az Unibetnél!

Borítókép: Fotó: Featureflash Photo Agency / Shutterstock.com