Madridi sikerekhez nagyban hozzájárult, valamiért mégsem tudott megfelelően alkalmazkodni a közeghez, ezért mindig vitákkal és balhékkal volt körülvéve a walesi játékos a Realnál. Ezen időszaknak vége, tippelhetünk az Unibetnél a jövőjére!

Jonathan Barnett, a játékos ügynöke mondta a Record Portugalnak adott interjúja során, hogy Bale számára egész biztos, hogy a spanyol főváros nemsokára csak a múlt lesz. "Gareth elhagyja a Real Madridot. Valószínűnek tartom, hogy visszatér az angol futballba. A jövője most a walesi nemzeti csapattól függ, attól hogy sikerül-e kijutnia a vb-re" - vélekedett Barnett. Nem ez volt az első megerősítő hír a témában, hiszen még februárban Carlo Ancelotti is arról beszélt, hogy minden vita ellenére, szépen szeretnének egymástól elválni a felek, és jó lenne, ha az utolsó időszaka a legjobb módon érne véget a klubnál. 2013 óta a csapat játékosa, Bajnokok Ligáját, spanyol bajnokságot és kupát, európai szuperkupát, klub vébét, lényegében mindent megnyert a Real Madriddal.

Azért még lehet nagy dobása 32 évesen, nyilván ehhez a motivációs gondolatait kell rendezettebbé tennie. A világbajnokság és nagy váltás lehetősége miatt Amerika is, erre a lehetőségre nemes egyszerűséggel csak úgy fogadhatunk, hogy bármely MLS klub, tehát több csapatra tippelünk egyszerre! Ezt követően jön a listában korábbi munkaadója, a Tottenham, mely együttes színeiben már több mint 150-szer szerepelt. Sokak szerint lépheti meg a pénz miatt a Newcastle Unitedbe való igazolást, a szaúdi vezető végtelen forrásával, nagyot szólhatna egy ilyen transzfer. Mivel ingyen igazolás lesz, ezért érdemes a képzeletünket szabadjára engedni, szerinted melyik csapatban láthatjuk legközelebb?

Gareth Bale klubcsapata 2022. szeptember elsején:

A teljes kínálatot az Unibetnél találod, az Átigazolások részen. Az írásban közölt szorzók is onnan származnak, és ekkor voltak érvényben: 2022. május 18. - 8:00

Borítókép: Gareth Bale (Fotó: Photo Works / Shutterstock.com)

10.000 forint ingyenes fogadás - Exkluzív ajánlat!

Amennyiben általunk regisztrálsz az Unibet fogadóirodához, akkor egy extra 10.000 forint értékű ingyenes fogadásban is részesülhetsz!

Unibet regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org