Biztos neked is van olyan élményed, amit nem felejtesz. Beér a célba a világbajnok futó, bedobják a mindent eldöntő kosarat az utolsó másodpercben. Ehhez köthető egyedi kínálat található az Unibetnél, lehet tippelni a tavalyi év legizgalmasabb finn sportpillanatára.

Urheilugaala, ahol mindent díjaznak

Ez a furcsa név egy finn sportgálát takar, minden esztendőben elismeréseket osztanak különböző témákban. A teljesség igénye nélkül, a legjobb sportegyesület, a legtöbbet fejlődő atléta, év edzője, év legjobb sportolója férfi és női kategóriában, és bizony olyan különleges dolgok is terítékre kerülnek, mint a legizgalmasabb sportpillanat. Ez általában valamilyen siker elérését jelentő mozzanat, például 2019-ben a közönség Iivo Niskanen győzelmét szavazta meg, a téli olimpián hagyományos sífutás 50 kilométeres versenyében.

Finn jégkorong szurkolók öröme. Fotó: IU Liquid and water photo/Shutterstock

Finnek atlétikában és jégkorongban

Ilyen témára nem létezik fogadási útmutató az egészen biztos, de a korábbiakból kiindulva, csapatsportok tudják uralni a nézők kegyeit. A kínálat alapján ennek ellenére Wilma Murto rúdugró sikere az Európa-bajnokság a legesélyesebb, de nagyon szoros a verseny. Azt gondolom a finnek alapvetően megszállott jégkorongnemzetet alkotnak, ezért inkább tenném a voksom a férfi válogatottjukra, mely májusban a saját rendezésű vébén tudott nyerni. A döntőben ráadásul drámai izgalmak közepette múlták felül Kanadát.

Legizgalmasabb pillanat a finn sportban 2022-ben

  • Wilma Murto megnyeri az Európa-bajnokságot - 2.25
  • Világbajnok lesz a férfi finn jégkorong-csapat - 2.75
  • Topi Raitanen győztes lesz az Eb-n - 3.00

Az írásban közölt szorzók az Unibettől származnak és 2023. január 8-án 8:00-kor voltak érvényben.

100% befizetési bónusz akár 300 RON-ig + 200 ingyenes pörgetés

Az új Unibet játékosok akár egy 300 RON értékű befizetési bónuszban, valamint 200 ingyenes pörgetésben is részesülhetnek.

Unibet regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hírdetés

Borítókép: MTI/Kovács Tamás