Fradi vs Leverkusen Youtube Thumbnail (2171594543,2255843777) Fotó: Alizada Studios/Shutterstock, Vitalii Vitleo/Shutterstock

Fradi - Leverkusen: Lapos fogadással támadjuk a Ferencvárost

SPF Team 1 tipp 2023 márc 13. 19:34 Szólj hozzá!

Foci tippek ferencvárosi tc Európa Liga Bayer 04 Leverkusen podcast sárga lap

Egy héttel a leverkuseni vereség után a Ferencváros visszavághat a németeknek. Igaz, a továbbjutásra innen kevés esély van, azonban a Bayerre azért nézhet izzasztó 90 perc, hogyha a magyarok gyorsan gólt találnak. Ha meg nem, akkor legalább a lapokat gyűjtögessék nekünk az Európa Ligában.

2023 márc 16. 21:00
Tipp: Ferencváros lapjainak száma 1,5 over
Unibet
1.52

Kockáztatnia kell a Fradinak

Nem olyan meglepő, hogy a Ferencvárossal (3.65) szemben magasak az elvárásaink a találkozót megelőzően, miután az odavágón elég gyenge teljesítményt nyújtottak. Zachariassen kapufáján kívül alig volt említésre méltó szituáció a német tizenhatos környékén és ez mindenképpen a Fradit minősíti. A statisztika sem mutat mást, miután az xG mutatójuk alig haladta meg a 0,5-t, ez alapján pedig reális az elért nulla találat.

Amennyire nem ment az FTC-nek a kapura veszélyes támadások véghezvitele, annál inkább sikeresek voltak a lapok szerzésében az első meccsen. Több kemény becsúszás, kakaskodás és a végén össze is jött a négy lap. Ami ebben meglepő, hogy a szorzókat és a határokat most alacsonyabban húzták meg a bukik ez pedig egyből elgondolkoztathat minket. Ha támadásban nem is lesz továbbra sem veszélyes a zöld-fehér alakulat, azért Csercseszov feltüzelheti őket annyira, hogy a lapokat szép számban gyűjtögessék. Egyelőre minden határon van érték az overben és széles is a kínálat, így választhatunk 1,5 (1.52); 2,5 (2.50) és 3,5 (4.90) között is. Valljuk be, itt nem elképzelhetetlen akár a négy ferencvárosi lap sem az első meccset elnézve.

Lehozhatja a Leverkusen a meccset probléma nélkül

A hétvégén győzelemmel melegített a Bayer Leverkusen (2.02) erre a meccsre, ami egy könnyűnek tűnő házi feladat számukra. Idegenben a kettő gólt meg kell tartani és az első meccs alapján nehéz lenne azt gondolni, hogy a magyar bajnoknak sok helyzete lesz a német kapu előtt. Mindenképpen nagy kérdés, hogy a hazai oldal mennyire hiszi el, hogy innen a párharc megfordítható és ennek függvényében milyen meccs alakul ki a két fél között. A bukik egyébként egyértelműen gólokat várnak, így az overek eléggé értéktelen szorzón vannak meghúzva.

Európa-liga - Bayer Leverkusen-Ferencváros 022
Amine Adli, Edmond Tapsoba, Odilon Kossounou és Jonathan Tah, a német csapat játékosai örülnek a második gólnak a labdarúgó Európa-liga nyolcaddöntőjében. Fotó: MTI/Kovács Tamás

Amennyire türelmetlen lehet az FTC, annyira türelmesen játszhat a Leverkusen. Ez szintén egy olyan mozzanata lehet a meccsnek, ahol a zöld-fehérek idegzeteit tesztelik majd a németek. Az első meccsen is elég sokszor eldugták a labdát és ez könnyen megeshet a párharc visszavágóján is. Innen már nincs veszítenivalója a Fradinak, így bátran támadhatnak, illetve szerezhetik is a lapokat - ha a gólokra kevés is az esély, azért a lapokban nagy potenciál van.

A cikkben közölt oddsok a(z) Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2023 március 13. 17:38 UTC.

  • Ferencváros - Bayer Leverkusen tipp

    Ferencváros lapjainak száma 1,5 over
    Unibet
    1.52

20.000 Ft sportfogadás üdvözlő bónusz + 60 ingyen pörgetés + 10.000 Ft ingyenes fogadás

Az új Unibet játékosok akár egy 20.000 Ft értékű befizetési bónuszban, valamint 60 ingyen pörgetésben részesülhetnek, sőt ha általunk regisztrálnak és befizetnek akkor 10.000 Ft ingyenes fogadást is kapnak!

Unibet regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hírdetés

Borítókép: Fotó: Alizada Studios/Shutterstock, Vitalii Vitleo/ShutterstockSzólj hozzá

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

20.000 Ft sportfogadás üdvözlő bónusz + 60 ingyen pörgetés + 10.000 Ft ingyenes fogadás

  • Az új Unibet játékosok akár egy 20.000 Ft értékű befizetési bónuszban, valamint 60 ingyen pörgetésben részesülhetnek, sőt ha általunk regisztrálnak és befizetnek akkor 10.000 Ft ingyenes fogadást is kapnak!

Unibet útmutató
Unibet regisztráció
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljesen! BeGambleAware.org
hirdetés

Beszélgetés: Európa Liga 2022/23

RedMunchen2010 hozzászólt
2023 máj 31. 21:52
A felvezetoben bejatszottak egy Mourinho interjut, ahol azt mondta, hogy o mar volt ebben a stadionban. Valamelyik zart kapus meccs lehetett a covid alatt?
TiB hozzászólt
2023 máj 31. 14:11
Felkérném a BKV vezetőit, sofőrjeit, hogy ha már itt a lehetőség, akkor tanuljanak a világ legjobb buszsofőrétől a budapesti finálé alatt. Köszönöm!
csabax hozzászólt
2023 máj 31. 12:20
Műringyó az egyik edző.
Ebben az esetben indokolt az a kérdés, hogy arra is lehet-e tippelni, hogy nem lesz gól?

Még több Foci