Izgalmasan alakult a 17144. alkalommal megrendezett vébé fináléja, a rendes játékidőben nem jutottak döntésre a felek, aztán végül büntetők után Franciaország örülhetett.

Virtuális sportról van szó!

Gyorsan pörögnek a meccsek a forgadóirodák egyedi részlegén, a Virtuális sportoknál. Néhány perc alatt komplett világbajnokságok mennek le, amire természetesen fogadhatsz is. A mérkőzéseket nézheted is, amik rövid összefoglalók, kihagyott nagy helyzetekkel, vagy épp szép távoli lövésből szerzett gólokkal. Nem olyan, mint az e-sport, hiszen itt nem valódi, hús-vér emberek irányítják a csapatokat, hanem algoritmusok által generált eseményeket láthatunk. Az alábbi képen a bevezetőben említett világbajnokság végjátéka van, ami az Unibetnél ment le.

Rengeteg statisztika

Egy szép nagy adatbázist képzelj el a Virtuális sportok kapcsán, hiszen minden eredmény tárolódik. Ha például neked az egymás elleni eredmények a fontosak, akkor a 17144. világbajnokság kisdöntője előtt azt láthattad, hogy az utóbbi napokban Kolumbia többször nyert Spanyolország ellen. De aki gólok számára szeret tippelni, az sincs elveszve, hiszen ez a statisztika is elérhető. Egyiptom és Panama az említett vb-körben mindhárom meccsét legalább 3 góllal zárta, az is igaz, hogy elverték őket, így kiestek a csoportkörben, az overt pedig mindig az ellenfelek hozták össze.

Az egyes virtuális vb-meccsek kapcsán milyen kínálatra számíthatsz? Természetesen tippelhetsz a mérkőzés nyertesére, emellett a népszerű over/under is rendelkezésedre áll, többféle határral. De még nincs vége! Ezeken túlmenően van dupla esély, DNB (Draw No Bet) tehát nincs fogadás döntetlenre opció, tehetsz fel pénzt az első gólt szerző válogatottra, illetve arra is, hogy egy-egy csapat hány találatig jut az összecsapás során. Hosszútávra is adhatsz fel szelvényt, amely során azt kell kitalálnod, hogy melyik ország nyeri a virtuális világbajnokságot.

Superliga 23+24 bónusz

24 RON ingyenes fogadást kapsz szakaszonként, amennyiben 23 RON értékben fogadsz a román Superligára!

Superbet regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hírdetés