Pár hete még igenis számított a bajnokság hajrája az Inter számára, annak ellenére, hogy megnyerték a Scudettót, viszont különböző rekordok szempontjából nem volt irreleváns az utolsó néhány mérkőzés. Azóta változott a helyzet, miközben a Frosinone az életért küzd.

máj 10. 20:45 Közvetítés: Unibet
Tipp: Frosinone +1 góllal (AH)
Unibet
1.86

Frosinone: Bennmaradnak?

Eusebio Di Francesco képes lehet a csodára a Frosinone csapatával. A szezont annyira jól kezdték, hogy ott már lehetett sejteni, bennmaradás reális cél lehet az együttesnek, főleg olyan játékosokkal, mint Matías Soulé. A 21 éves argentin szélső szezon elején érkezett a Juventus kispadjáról, rögtön gólokat szerzett, ezek a szezon egészét nézve 16 ponthoz segítették a csapatát (összesen 32 pontot szerzett a Frosinone), de azért még így is voltak nehezebb időszakok, amikor egymást követték a nehéz ellenfelek.

Inter: Elvesztették a motivációt

Így, hogy nem lehet meg a Juventus-féle pontrekord, befejeződött az Inter számára a szezon érdemi része. Ők voltak idén a Serie A legjobb csapata, kérdés nélkül nyerték a bajnoki címet. A legutóbb Sassuolo - Inter találkozót rendeztek, ahol viszont Simone Inzaghi elkezdett rotálni. A lentebb látható felállás nem változott, viszont kikerült Thuram, Dimarco, Darmian, Calhanoglu és Barella a kezdőből, ami jelentős gyengüléshez vezetett, ráadásul egy olyan riválissal szemben, amely kifejezetten jól játszik az Inter ellen. 

Fc Inter Serie A

A Sassuolo 1-0-ra nyerte a mérkőzést, hiába volt hatalmas fölényben az Inter (76%-os labdabirtoklás), nagyon nagy helyzetek és a gólok elmaradtak, míg a végig alárendelt szerepben tetszelgő hazaiak megnyerték a mérkőzést. Simone Inzaghi minden bizonnyal a felálláson most sem változtat, valószínűleg megint sok lesz a rotáció, mert miért tartaná meg a legjobbakat a kezdőben, ha már egyáltalán nincsen tétje a találkozónak? A felforgatott kezdő viszont már többször okozott problémát idén a milánói csapatnak. 

Frosinone - Inter mérkőzés tipp

Eusebio Di Francesco együttese hazai pályán nem jön zavarba, felvették a versenyt a topcsapatokkal is. Kétségtelen, hogy egy csúcsformában lévő Interrel szemben nem lett volna esélyük a szezon közepén, de ez a milánói klub leeresztett a szezon végére. Inzaghi minden bizonnyal újfent rotálhat, ami szintén a hazaiaknak kedvezhet. Azt sem szabad elfelejteni, hogy Di Francesco volt annak a Sassuolónak az edzője korábban, amely éveken át többször is megtréfálta az Intert. 

Frosinone - Inter statisztika: Frosinone nem veszített az utolsó 6 mérkőzésén és nem kapott gólt az utolsó 3 találkozóján. Frosinone hazai mérkőzéseken átlagban 1.6 gólt szerzett, Inter Milano pedig vendégként átlagosan 2.2 gólt. Frosinone hazai mérkőzéseken átlagban 1.53 gólt kapott, Inter Milano pedig vendégként átlagosan 0.53 gólt.

Inzaghival szemben ugyan negatív a mérlege - zsinórban hat vereségnél tart -, viszont még ennek ellenére sem számítunk kiütéses sikerre a vendégektől. A hazaiaknak muszáj küzdeniük, mert a bennmaradás még mindig nem biztosított, emiatt pedig szorosabb mérkőzést várunk, ahol a Frosinone nem kap ki egynél több góllal. Sok múlik ezen a találkozón azon, mit dönt a kezdőcsapatot illetően Simone Inzaghi a vendégeknél.

Frosinone - Inter élő közvetítés

Hol nézhető a Frosinone - Inter mérkőzés? Magyar kommentárral a Sport 1 felületén, illetve az Unibet oldalán pénteken 20:45-től. 

  • Frosinone - Inter tipp

    Frosinone +1 góllal (AH)
    Unibet
    1.86

100% befizetési bónusz akár 300 RON-ig + 200 ingyenes pörgetés

Az új Unibet játékosok akár egy 300 RON értékű befizetési bónuszban, valamint 200 ingyenes pörgetésben is részesülhetnek.

Unibet regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hírdetés

Borítókép: Yann Sommer (Fotó: Fabrizio Andrea Bertani/Shutterstock.com)