Szűken nyertek a hollandok az írek ellen, most pedig hiába vannak ugyan sérültjeik, egyfajta jutalomjáték következik számukra. Gibraltár annyira nem ellenfél jelenleg, hogy például legutóbb a franciák 14:0-ra győzték le őket. A labdarúgásra történő fogadásban ez azért nehéz helyzet, mikor ekkora a különbség, kevés igazán értékelhető oddsot lehet találni.

Hollandia sérültekkel győzelmen túl

Annyira egyértelmű a holland válogatott sikere, hogy az Unibet kínálatában 1.01-ért fogadhatunk rá, ami szinte nem is létező odds. Nagyot szólna a döntetlen több mint 40-es szorzóval, de erre még akkor sincs esély, ha vannak hiányzói Hollandiának. Wout Weghorst volt a nyerőember néhány napja Írország ellen, egy elég lapos meccsen. Például az írek esetében az xG mutató szinte el sem mozdult a nulláról.

Kicsivel többet volt a labda a hollandoknál, melyből 18 lövést hoztak össze. Nagyjából hasonló volt a recept a görögök elleni mérkőzésen is, ami szintén 1:0-ra végződött. Gondjuk van a gólszerzéssel, azért 7 forduló alatt 11 találat nem túl veretes, ráadásul kaptak 7 gólt. Szóval ez nem a legjobb holland válogatott az biztos, de talán a csoport könnyedségének is köszönhetően, ott lesznek az Európa-bajnokságon.

Wout Weghorst - Hollandia 005
Wout Weghorst (Fotó: Vlad1988 / Shutterstock.com)

Oltári pofonba szaladt bele Gibraltár

Néhány nappal ezelőtt Franciaország méretes zakót akasztott a gibraltári válogatott nyakába. A végeredmény 14:0 lett, mintha egy edzőmeccsről lenne szó, pedig Európa-bajnokságra selejteztek a csapatok. Egy öngóllal kezdődött a sor, ami már a 3. percben megszületett. Aztán a 16. percben 3:0-ra mentek a franciák, emberelőnybe kerültek és utána jött az igazi vérengzés. Szünetben az állás 7:0 volt, majd a második játékrészben sem lassítottak, és újabb 7 találatot szereztek.

Legutóbb egyébként a hollandok legyőzték Gibraltárt, a rotterdami mérkőzésen 3:0-s végeredmény mellett. A jelenleg sérült Mempis Depay akkor gólt szerzett, mellette pedig Nathan Aké tudott duplázni. Egy gibraltári játékos kiállítása után emberelőnyben is voltak a hollandok olyan félórát a meccs végén, nem igazán éltek a lehetőséggel annyira, mint mondjuk a franciák tették. Pusztán érdekességként említve, akkor a miniállam xG-je nullán maradt, nem volt kapura tartó lövése és csak 28%-ban birtokolta a labdát.

Gibraltár - Hollandia nehéz jól tippelni

A kínálat nyilván tükrözi a különbségeket, például az hogy a hollandok legalább 4 gólt szereznek, mindössze 1.24-ért játszható. Az overek piacán sem találni igazán értékes fogadást, az 5.5-nél többre 2.06-ot adnak. A félidei holland vezetés 1.10-es, szóval összességében nehéz erre a meccsre jól tippelni. Neked van meglátásod?

november 21., kedd

A cikkben közölt oddsok a(z) Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2023 november 20. 10:28 UTC.

20.000 Ft sportfogadás üdvözlő bónusz + 60 ingyen pörgetés + 10.000 Ft ingyenes fogadás

Az új Unibet játékosok akár egy 20.000 Ft értékű befizetési bónuszban, valamint 60 ingyen pörgetésben részesülhetnek, sőt ha általunk regisztrálnak és befizetnek akkor 10.000 Ft ingyenes fogadást is kapnak!

Unibet regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hírdetés

Borítókép: Virgil Van Dijk (Fotó: ph.FAB / Shutterstock.com)