Nem tudta megfogni nagyobb ellenfeleit eddig Gus Poyet irányításával a görög válogatott, ugyanis a franciák után a hollandok is legyőzték Görögországot a kezdeti Eb-selejtezők során. Gibraltár csak úszik az árral továbbra is, pontosabb elúszik. A törpeállam nem szerzett gólt az eddigi négy meccsén, ellenben 12-szer mattolták a védelmét. Hazai győzelem várható, talán lapokkal?

Gus Poyet nem tudta megfogni a nagyokat

Nem olyan minőségi szinten van a jelenlegi görög válogatott kerete, mint anno a csodagyőzelmeket elérő csapatuk. Tudja ezt valószínűleg Gus Poyet is, nagyon jó taktikus révén próbálja eszerint keverni a kártyát. Ha kell sok passzos dominálóst játszanak, ha pedig rászorulnak a védekezésre és keménységre, próbálnak abban is helytállni. Egész jól sikerült ez utóbbi a franciák ellen, csak 41 %-ban volt náluk a labda, és izzasztották rendesen az ellenfelet.

Végül aztán egy büntetőből szerzett góllal nyertek, Mbappé talált be a görög hálóba. A végére annyira dominált a keménység, hogy kaptak egy sor sárgát, és összehoztak egy kiállítást. Valami nagyon félrecsúszott a hollandok ellen, az első félidőben minden eldőlt. De Ron, Gakpo és Weghorst találataival már 40. percben kialakult a későbbi végeredmény, komolynak mondható 3:0-s zakó a görögöknek.

Gus Poyet nagyon akarta, de nem sikerült megfogni egyik nagyot sem. Azért fontos ez, mert az első két hely érhet biztos kijutást, és ehhez halászni kellene a nagyoktól is pontot. Van azért két győzelmük, ami bizakodásra adhat nekik okot. Magabiztosan verték mostani ellenfelüket, Gibraltáron nyertek simán az első körben. Aztán az íreket csípték meg Athénban, de a papíron erősebbnek tűnő két nagy, Hollandia és Franciaország egyelőre más kávéház nekik.

Gustavo Augusto Poyet Dominguez - Bordeaux 003
Gus Poyet irányítja a görög válogatottat. (Fotó: A_Lesik / Shutterstock.com)

Gibraltár egyelőre csak pofozózsák

Amikor labdarúgásra kötünk fogadásokat, nehéz helyzetbe kerülünk, ha egy nagyon gyenge csapat mérkőzésére tippelünk. Valószínűleg többnyire elverik őket, nem sok vizet zavarnak, és ugyan várjuk a meglepetést tőlük, de nem leszünk ott jókor. Tehát nem tudjuk elkapni azt a pillanatot, amikor végre értékfogadást tesz nyertessé az underdog. Ebben a selejtezősorozatban Gibraltár esetében ez a pillanat még nem jött el, 4 forduló után 12 kapott gól, 0 szerzett, mindez 4 vesztes meccsen.

A legutóbbi igazán meglepő eredmény Gibraltár esetében 2022 nyarán volt, amikor 1:1-es döntetlent értek el Bulgária ellen. Az irodák 5-ös oddson adták az ikszet, melyet végül egygólos hátrányból felállva hoztak össze a gibraltáriak. Azóta tétmeccsen csak vereséget szenvedtek, és ezzel leredukálódott a kérdés az egyes találkozóikon arra, hogy betalálnak vagy sem. Többször is játszottak már a görögökkel, mindig vereséget szenvedtek.

Görögország - Gibraltár hazai győzelemmel

Egyértelműen hazai győzelem várható, aligha érhet el meglepetést Gibraltár. Egy olyan csapat, melyet Gus Poyet irányít, nem szokta ezt megengedni magának és a mester is közbelépne. Így aztán az egyetlen igazi kérdés, hogy Gibraltár gólt szerez? Amennyiben ez megtörténik, a bet365 kínálata alapján a mindkét csapat gólt szerez 4.00-es oddsot érhet. Lehet érdemesebb lapok felé elmenni, a legalább 4-et biztos felmutat a bíró!

szeptember 10., vasárnap

A cikkben közölt oddsok a(z) Bet365 fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2023 szeptember 9. 7:00 UTC.

20.000 Ft sportfogadás üdvözlő bónusz + 60 ingyen pörgetés + 10.000 Ft ingyenes fogadás

Az új Unibet játékosok akár egy 20.000 Ft értékű befizetési bónuszban, valamint 60 ingyen pörgetésben részesülhetnek, sőt ha általunk regisztrálnak és befizetnek akkor 10.000 Ft ingyenes fogadást is kapnak!

Unibet regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hírdetés

Borítókép: Gustavo Augusto Poyet Dominguez (Fotó: A_Lesik / Shutterstock.com)