Sportfogadas.org

Hiába vártuk idén a január 31-i dátumot, a Grammy díjak is bekerültek azon események sorába, amelyeket a szervezők kénytelenek lettek átütemezni más időpontra a jelenlegi globális helyzet miatt. Azonban ez ránk nézve nem jelent mást, mint hogy több időnk van latolgatni az esélyeket és március közepéig elemezni, hogy vajon kire érdemes fogadást tenni.

Hogy mit kell tudni az idei felhozatalról? Valójában ez egy nagyon jó év volt zenei szempontból és lehet vár ránk meglepetés a jelöléseket elnézve. A 2021-es Grammy-díjak terén Beyoncé kapta a legtöbb jelölést (kilenc) - nagyot tarolt a "Black Parade" című dala. Ez nem megy csoda számba, mivel a szerzemény az afroamerikaikat ünnepli egy olyan évben, amikor több lázadás is volt a jogaikért és a saját kultúrájuk meghatározása érdekében.

Dua Lipa, Taylor Swift és Roddy Rich fejenként 6-6 jelölést kapott, és az “év albuma” címért versenybe száll Post Malone, Coldplay, Haim, Jacob Collier, a Black Pumas és Jhene Aiko is.

Mivel Beyoncé (szerencsére) nem szerepel ezen a listán, másnak is van lehetősége hazavinni a díjat, de Taylor Swiftet sem könnyű legyőzni.

Tay Tay “Folklore” szerzeménye “karanténalbumnak” van titulálva, ami valljuk be nem rossz marketing fogás, sokakkal rezonálhat ez a kifejezés, ugyanakkor valóban minőségi amit létrehozott: nyers, egyszerű és erős.

A felhozatalban ott a Coldplay is, az együttes nagyot dobbantott az "Everyday Life" albummal, tekintve, hogy a megjelenése össze lett hangolva a "Coldplay - Everyday Life - Live in Jordan" filmmel, amelyben az album mindkét felét élőben közvetítették, napnyugtakor és napkeltekor, Jordániából.

Jacob Collier is érdekes figura, egy valódi zenei zseni, aki a YouTube-on lett híres, de ezért egyáltalán nem szabad alábecsülni. Ügyesen keveri a különböző zenei hatásokat és stílusokat, teljesen új és friss hangzást hozva össze ezáltal.

Az év daláért is kemény harcok zajlanak és érdekes kérdés, hogy a Taylor Swift "Cardigan" dala lesz-e a nyertes vagy Beyoncé "Black Parade" alkotása, vagy talán olyan kerül a dobogóra, akire nem is számítunk, mint a fiatal de tehetséges Billie Eilish, az "Everything I Wanted" melankolikus dallamaival.

Az Unibet ajánlatában Megan Thee Stallion tűnik a legesélyesebbnek a "legjobb új művész" díj hazavitelére, 2.25-ös szorzó szerepel neve mellett. Róla talán annyit érdemes tudni, hogy ő az új Cardi B, a zenei rosszlány archetípusa aki felvállalja szexualitását, bőrszínét és méreteit. Megannak jó éve volt 2020-ban, Cardi B-vel közösen piacra dobták a "WAP" dalt, ami “eltörte” az internetet, minden létező és nem létező kedélyt felborzolt, ezért nem csoda, hogy ekkora nyilvánosság után az első helyen szerepel az ajánlatban.

Érdekesség az is, hogy idén ha Taylor Swift csupán 1 díjat is hazavisz, azzal már 11 lesz a zsebében és felkerül olyan nevek mellé mint Shirley Caesar és Lady Gaga, akik jelenleg 11 Grammy díjjal díszelegnek a 10-ik helyen a legtöbb Grammyvel rendelkező női előadók listáján. Ha 2-t kap, már 9-ik helyen szerepelhet, ha 3-at, akkor a 6-ik pozícióba tornázza fel magát és ha valami csoda folytán mind a 6 jelölést díjra váltaná be, Adele-t és Alicia Keys-t előzné meg, s ezzel a negyedik helyre kerülne.

Sportfogadas.org

Beyoncé jelenleg a második helyen szerepel és szinte lehetetlen letaszítani a trónról, már csak 3 díjra van szüksége ahhoz, hogy Alison Krauss mellé kerüljön az első helyre és összesen 4-re, hogy meg is előzze őt, egyetlen királynőként uralkodva a toplistát.

Az együttesek terén a Coldplay 7 díjjal a 13-ik pozicióban üldögél, de ha idén megnyerné az év albumát, felkerülne a Metallica mellé a 7-ik helyre. Ugyanakkor előbb-utóbb csak felefele tornázza magát a bandák listáján, mivel legtöbb itt szereplő csapat  már nem aktív résztvevője a zenei világnak.

Sportfogadas.org

Grammy-díj - fogadási lehetőségek az Unibeten:

A legjobb új művész (2021-as Grammy-díj)

Megan Thee Stallion 2.25   Doja Cat 3.00

Phoebe Bridgers 5.00   Kaytranada 15.00

Noah Cyrus 15.00   D Smoke 18.00

Ingrid Andress 26.00   Chika 51.00

Az év dala (2021-as Grammy-díj)

Cardigan (Taylor Swift) 2.50   Black Parade (Beyonce) 4.25

Don't Start Now (Dua Lipa) 4.50   Everything I Wanted (Billie Eilish) 7.50

I Can't Breathe (H.E.R) 11.00   Circles (Post Malone) 15.00

If the World Was Ending (JP Saxe ft. Julia Michaels) 18.00   

The Box (Roddy Ricch) 21.00

Az év felvétele (2021-as Grammy-díj)

Don't Start Now (Dua Lipa) 2.00   Black Parade (Beyonce) 4.75

Savage (Megan Thee Stallion ft Beyoncé) 6.00   Say So (Doja Cat) 9.00

Circles (Post Malone) 11.00   Everything I Wanted (Billie Eilish) 11.00

Rockstar (DaBaby ft Roddy Ricch) 15.00   Colors (Black Pumas) 21.00

Az év legjobb albuma (2021-as Grammy-díj)

Folklore (Taylor Swift) 1.75   Future Nostalgia (Dua Lipa) 3.75

Hollywood's Bleeding (Post Malone) 11.00   Everyday Life (Coldplay) 13.00

Women in Music Pt. III (Haim) 15.00   Black Pumas (Black Pumas) 18.00

Chilombo (Jhené Aiko) 18.00   Djesse Vol. 3 (Jacob Collier) 18.00

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2021-02-21, 16:30 CET.

Borítókép: Sportfogadas.org

0:0 - pénzvisszafizetés

Visszafizetés a 0:0-val végződő labdarúgó-mérkőzéseken.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org