Javában zajlanak a Wolverhamptonban rendezett Grand Slam of Darts csoportmérkőzései! Alábbi posztunkban a kedd esti csörtékkel foglalkozunk néhány fogadásra sarkalló gondolatmenet erejéig! Két forduló után több nagyágyú továbbjutása is kérdéses még, példának okáért ide sorolhatjuk Rob Crosst vagy Gerwyn Price-ot, s természetesen a James Wade - Phil Taylor összecsapás mellett sem megyünk el szótlanul! 

Akik fél lábbal már továbbjutottak!

Több olyan játékos is tábla elé lép az este folyamán, akik 100%-os mérlegükkel jó esélyekkel pályázhatnak az egyenes kieséses szakaszba. A legnyugodtabb Michael van Gerwen lehet, aki a gyenge formában játszó Joe Murnan elleni eredményétől függetlenül biztosan csoport első két helyének valamelyikén végez. Jó eséllyel ott lehet a 16 között Rob Cross is, aki a BDO-s Ross Montgomery-vel mérkőzik a második helyért! Bár a skót nem dobál rosszul ezen a tornán, nem valószínű, hogy a brutális formát mutató angol elhasalna ellene (1.20). 

Gerwyn Price esetleges kieséséhez óriási formajavuláson kellene átesnie Jamie Hughes-nak, aki totálisan súlytalannak bizonyult ezen a tornán. Ezzel szemben a walesi vasárnap este pengeéles csörte során maradt alul Barnevelddel szemben, de sokat elárul, hogy az első két fordulóban 100 feletti átlagot produkált a korábbi rögbijátékos! Ennek ellenére a bukik egész "magas" szorzót kínálnak sikerére, pedig - ahogy a fociban mondani szokás - osztálykülönbség van a két player között (1.36). Ám akit ez a szorzó nem elégítene ki, annak ellenére, hogy véleményünk szerint valahol 1.20 körül kéne mozognia, azoknak Iceman hendikepes győzelmét javasoljuk. Óvatosabbaknak -1.5-ös határon, de a vérmesebbek az Unibetnél -2.5-ös értéket is bepróbálhatják veretesebb szorzóért (2.20). Ha azt nézzük, hogy Barneveld 5:1-re, Lennon pedig 5:0-ra simázta le a BDO-s játékost, akkor ebben a szorzóban határozottan van érték!

Embed from Getty Images

Izzadósabb lehet Barneveld (1.33) útja, mivel Steven Lennon ugyan Priceszal szemben alulmaradt (3:5), viszont szabályosan földbe döngölte Jamie Hughes-ot (5:0). Az ifjú angol 100 feletti átlaga pedig arra mutat, hogy van potenciál és dinamika a srácban! Persze tudjuk, hogy az ötszörös világbajnok mellett szól a rendkívül higgadtsága és rutinja, mindenesetre óvatosan bánnánk a mérkőzéssel, mert ha Lennon hozza legutóbb mutatott oldalát, akár komolyabban meg is szorongathatja a hollandot! +2.5-ös hendikep győzelmében ugyanakkor nincs komolyabb érték (1.65).

Nagy valószínűséggel Wade búcsút int a tornának

A tavalyi döntős James Wade idejekorán kizúghat a versenyből! Sorsa már rögtön az első körben megpecsételődni látszott, amikor is totál súlytalanul, semmi ellenállást sem mutatva alulmaradt Robbie Greennel szemben (1:5). Vasárnap este sikerült kozmetikáznia mérlegét, s ugyanilyen arányban mattolta a BDO-s Peter Machint (5:1). Viszont ahhoz, hogy legyen szemérkényi esélye a továbbjutásra, le kéne győznie Phil Taylort! Ráadásul a jobb legarány miatt, nem is elég neki egy szoros győzelem, hanem minél nagyobb aranyú sikert kéne elérnie ahhoz, hogy talpon maradhasson. Lássuk be, erre vajmi kevés az esélye. A teher mindenképpen az ő vállan van, mivel a jó formában játszó Green minden valószínűség szerint mattolja majd Machint könnyedén (1.44), viszont Taylor ismét tanúbizonyságot tett róla vasárnap este, miért is ő a sportág ikonikus alakja! Power gyakorlatilag vert helyzetből hozta a Green elleni meccsét (5:4)!

Embed from Getty Images

Amennyiben Wade nem lenne alapból is komolyabb mentális gödörben, óriási mérkőzésre lehetne kilátás, így viszont abszolút nem meglepő, hogy Taylor győzelmére mindössze 1.29-es oddsot kínálnak az irodák. Itt akár ezt az értéket megspékelhetjük szintén egy meredekebb hendikepes opcióval -2.5-ös határon (2.02). Viszont amiben mi inkább értékesebb szorzót látunk az Taylor egyéni 180-jainak a határa! Green ellen hármat vállalt, míg Machin ellen egyet! 1.5-ös határra adott 1.73-as szorzójában lehet érték. Ugyanezen piacon érdemes lehet még elgondolkodni Wade maximális tömegeinek számán. A szemüveges angol ugyanis ezen a tornán még nem dobott 180-at! Kérdés, vajon most Taylor ellen felszívja magát ezen a téren is? Ha kettőt találna, abban az esetben elég kövér oddsot foghatnának a bátor próbálkozók (2.50)!

20.000 Forint Kockázatmentesen!

Az új Unibet játékosok akár egy 20.000 Forint értékű kockázatmentes fogadásban is részesülhetnek.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • R. Green - P. Machin (Green nyer)
    1.44 Unibet