Kedden este még a csoportkörök utolsó fordulóit bonyolítják le a Grand Slam of Darts keretében, ám szerdától már a kvartettek első két helyen végző továbbjutói csapnak össze a nyolcaddöntőkben! A csörték ebben az esetben már 10 nyert legig zajlanak, s elnézve a párosításokat, illetve az eddig látott performanszokat, komoly tűzijátékra van kilátás Wolverhamptonban!

Komoly derbi várható a nyitómeccsen!

Mondhatni rég nem látott színvonalon dobál eddig a tornán a korábbi BDO-világbajnok Stephen Bunting! A mesefigura Peter Griffinre megszólalásig hasonlító Bullet eddig 100%-os a Grand Slamen, s példának okáért óriási meccsen meg tudta verni Mensur Suljovicot is (5:3)! Régen láthattunk tőle 104.36-os átlagot! Bunting egyedüli baja, hogy túlzottan rapszodikus, amit mutat, hogy például a BDO-s Scott Mitchell ellen már csak 89.97-es átlaggal tudott zárni. Bár ígyis 5:1-re nyerni tudott! A csoportmeccsek során a kiszállói viszonylag rendben voltak, amire szüksége is lesz, hiszen a dinamikus, nagy veszélyt jelentő Dimitri van den Bergh (1.66) néz vele szembe szerdán este!

A fiatal játékos nagy ígérete a PDC-nek! Az egykori Kim Huybrechts tanítvány jelenleg talán a belga darts élmenője, s eddig rendkívül meggyőzően játszik. Igaz csoportjának rangadóját szintén erős színvonalú meccsen elbukta az aktuális világbajnoki címvédő Rob Cross ellen (4:5), 100.11-es átlaga jó előjel lehet számára. Amin nagyon javítania kéne ahhoz, hogy Buntingon túlverekedhesse magát, az a kiszálló-pontossága. Általában a tömeg jól jön neki, viszont a csoportban egyedül Ryan Searle elleni győztes meccsen tudott elfogadható értéket hozni: 55.56% (5/9). Véleményünk szerint a két játékos formája hasonló szinten van jelenleg, talán a Grand Slamen eddig látottak alapján Bunting felé billen éppen a mérleg nyelve. A bukik nem így gondolják, hiszen az angolt tartják inkább underdognak (2.20). Totálisan kétesélyes ez a mérkőzés, így fogadási szempontból lehetséges, hogy a leg-overek piacán a legoptimálisabb a tétünket elhelyezni 16.5-ös határon (1.72). Nem tűnik úgy az előjelek alapján, hogy itt valaki lesimázná a másikat.

Véget ért a hullámvölgy?

2018-as év nagy részében szenvedett Gerwyn Price (1.36). Az egykori walesi rögbijátékos tavaly élete formájában dobált, így lehetőséget kapott idén a Premier Leagueben is. A sansszal nem tudott élni, s talán a sikertelenség miatt a teljesítménye látványosan leromlott tavasszal, illetve a nyár folyamán. Hátráltathatta továbbá a lábsérülése is. Nem igazán fűztünk sok reményt esetében egy esetlegesen kiugró performanszra a Grand Slamen, ehhez képest szépen ránk cáfol! Három csoportmeccséből kettőt megnyert, ráadásul egyiket Glen Durrant ellen hozta 5:4-re 100 feletti átlagot, s 9 leg alatt 7 db 180-at produkálva! Ilyen mutatókat összehozni egyértelműen a klasszisok tudnak. Ám úgy fest, hogy nem csupán azon a napon jött ki neki jól a lépés, hiszen Simon Whitlockkal talán a torna eddigi legnagyobb ütközetét hozták össze hétfő este! Ugyan az ausztrál 5:4-re legyőzte Price-ot, viszont "Iceman" megint csak komoly mutatókat pakolt le az asztalra. Láthattuk, hogy a dartsban még 104.58-as átlaggal és 50%-os (4/8) kiszálló-pontossággal is ki lehet kapni!

20.000 Forint Kockázatmentesen!


Az új Unibet játékosok akár egy 20.000 Forint értékű kockázatmentes fogadásban is részesülhetnek.

Regisztrálj itt

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

Mindazonáltal nem kellett szomorkodnia, hiszen jobb leg-arányának köszönhetően megnyerte a kvartettjét, s így Josh Payne (3.20) személyében abszolút verhető ellenfelet kapott a nyolcaddöntőben! A fiatal angol Fortunának jócskán hálálkodhat, hiszen csoportjában hármas holtverseny alakult ki, s a legek száma neki kedvezett. Ennek ellenére komolyan fel kell kötnie a nadrágszíjat, mert igencsak halovány eddig ezen a tornán. Átlagai alig haladták meg a 90-et, és kiszállói is gyatrák többnyire. Óriási meglepetés lenne, ha a jelenlegi Price-ot meg tudná verni. Úgy gondoljuk, hogy az eddig látottak alapján a walesinek több leggel vernie kéne Paynet, így vérmérséklettől függően ajánljuk Price hendikepes győzelmét -1.5-ös (1.53) vagy -2.5-ös (1.80) határon!

Lebecsülik az ausztrált!

Sokadik Peter Wright - Simon Whitlock csatának lehetünk majd szemtanúi az este folyamán! Az utóbbi évek Wrightról szóltak, ám a közelmúltban Snakebite valahogy rapszodikussá vált. Az eddig konstans klasszis szinten dobáló élmenőnél olykor-olykor becsúsznak feltűnően gyenge mérkőzések, amire akad példa a mostani Grand Slamen is. A BDO-s Williams ellen ugyan nyerni tudott 5:4-re, viszont átlaga nem haladta meg a 90-et. Rá másnap Max Hoppal szemben viszont majdnem egy 100-as átlagot hozott össze. Nagyon nehéz megmondani tehát, hogy mit várhatunk tőle ezen a meccsen. Annyi bizonyos, hogy Whitlock (2.75) formába lendült, s bár a csoportban a kiszállózásai gyengécskék voltak, a legutolsó, Price elleni meccsen dobott 108.86-os átlaga és 62.5%-os (5/8) kiszálló-pontossága intő jel lehet Wright számára. Véleményünk szerint semmi érték nincs jelenleg a skót 1.44-es szorzójában, akkor már inkább Whitlock oldalán hendikepben raknánk meg a tippet +3.5-ös határon ugyanezen oddsért (1.44). De érdemes lehet elgondolkodni a csörte kapcsán a leg-overen is 15.5-ös (1.44) vagy 16.5-ös (1.80) határon.

Mumussal találkozik a világbajnok!

Aligha örül sorsolásának Rob Cross. Az aktuális VB-címvédő Mensur Suljovicot kapta a 16 között, s az osztrák kiválóság ebben az évben rendre borsot tör a kopasz angol orra alá. Idén öt alkalommal mérték össze tudásukat, s ebből négy alkalommal bizony Suljovic örülhetett a meccsek végén. Ennek ellenére a bukik mégis az osztrákot látják a csörte underdogjának (2.20), ami nem meglepő, hiszen az utóbbi időben kissé csapongó lett. Eleve a mostani továbbjutása sem feltétlen a saját érdeme. Kétszer is vereséget szenvedett a csoportkörben, igaz a Bunting elleni fiaskó megbocsátható, mert a Grand Slam eddigi TOP3-ba illő meccsét hozták le! Viszont a Schindler elleni vereségen érződött, hogy fejben mintha picit gondok lennének nála, ami mostanság nem volt jellemző rá. Ezzel szemben Cross eddig 100%-os a tornán, s a nyitómeccset nem számítva elég meggyőző teljesítményt produkál. Remek alkalom kínálkozik neki, hogy az idei katasztrofális egymás elleni mérlegen kicsit kozmetikázzon. Győzelmére 1.66-os oddsot kínálnak a fogadóirodák!

A beharangozóban feltüntetett szorzók a bet365 fogadóiroda kínálatából származnak, s ekkor voltak érvényben: 2018. 11. 13. 19:15 CET

Számlanyitási ajánlat

Nyisson számlát a bet365-nél ma és igényelje 100%-os Kezdő bónuszát.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • G. Price - J. Payne (Price -1.5 hendikep)
    1.53 Bet365