Bala Town, Drita, Borac Banja Luka, csak három csapatnév az Európa-liga selejtezőiből. Csütörtökön 43 összecsapásra kerül sor, ennyi meccsből simán lehet néhány, ahol felveszik a bundát.

Mivel nincsenek bennfentes ismerőseim, mint a 100% FIXED MATCH bejegyzéseket közzétevő professzionális tippadóknak (irónia), ezért valami tervet ki kell találnom, ha meglepetésnek mondott, hamiskás végeredményt akarok fogni. Remek terület erre az Európa-liga, ahol a csoportkörben sem fogják sokszor vissza magukat a csapatok, a selejtezők során pedig aztán tényleg szabad a tánc.

Szorzók alapján fogok kiszűrni meccseket, de a teljesen elborult lehetőségeket, mint például a walesi Bala Town győzelmét 41.00-es szorzón a belga Standard Liege otthonában, vagy a gibraltári Európa vendég sikerét 34.00-es oddson a svéd Djurgarden ellen kihagyom. Jobban utána kellene járni, elemezni a korábbi eredményeket, de végül úgy döntöttem, hogy a 10-es kisebb szorzókból választok.

Méghozzá nagyság szerint, a 10-es odds felső határ, és az alatta lévő 4 legnagyobb szorzót megjátszom egy-egy ananásszal a mindig nagyszerű Unibet fogadóirodánál. Ez még nem egy kidolgozott és jól kiforrt stratégia, de a béta fázisú terméknek is a piac adhatja meg a kezdő lökést. A terv már most szétkommentelhető, kritizálható, és később megnézzük mire is jutottam a négy ananásszal egy elképesztően király írás formájában. Bundákat fel!

Bundafogó EL-tippek szorzók alapján:

  • FK Ventspils - Rosenborg: Hazai győzelem 9.00
  • Lincoln - Rangers: Döntetlen 9.25
  • FK Riteriai - Slovan Liberec: Hazai győzelem 9.00
  • Inter Club Escaldes - Dundalk: Hazai győzelem 8.00