Az Unibet nem szórakozik, halakra és hőségre kínál szorzókat.

1985 márciusában Gary Wickins akkora sügért fogott, amekkorát azóta sem pecáztak ki Svédország vízeiből. A sügér akár 13 évig is élhet, és annyira ragadozó típus, hogy még a saját fajtáját is felfalja. Hiába kannibál, elég lassan nő meg, évek alatt éri el a kilós súlyt. Gary Wickinsnek 34 évvel ezelőtt egy 3.15 kilós példányt sikerült kifognia, a hossza 51 centi volt. Itt jön a csavar! Tavaly egy másik horgász, Emanuel Swärd fogott egy 61.5 centis példányt, ami akkor 2 kilós volt, de hosszra rekord lett. Lefotózták, aztán Emanuel trükkös volt, visszadobta a vízbe, mert rá akar menni Wickins rekordjára.

Megdől Gary Wickins sügér rekorDja - 21.00

Gary Wilkins rekordja: 3.15 kg-os sügér

2016 április elsején miközben mindenki tréfálkozott, Fredrik Johansson úgy bevágta a csalit, mint azóta senki. A férfi nem viccelt, és kifogott egy 21 kilós csukát! A 128 centisre nőtt példánnyal az 1999 óta fennálló csúcsot adta át a múltnak. Svédország második legnagyobb tavából, a Vätternból fogta ki. "Amikor megláttam mekkora, nem is hittem el. Hívtam egy barátom, hogy segítsen, mert akár rekord is lehet. Megmérték, aztán visszadobtuk, hadd nőjön még nagyobbra" - mondta Fredrik.

Megdől Fredrik Johansson csukás rekordja - 21.00

Fredrik Johansson és a nagy fogása

Svédországban általában fagyos a hangulat, csak néhány hónap fagymentes. Rövid a nyár, és nem szokott kánikula lenni. Tavalyig legalábbis ritka volt, aztán a 2018-as július rendesen odacsapott. Az országban mért legmagasabb átlaghőmérsékletű hónap lett, az elmúlt 260 évet figyelembe véve. A csúcshőmérséklet rekordja nem dőlt meg, ami 38 fok, még 1947-ből. A tavalyi nyár miatt felmerült az Unibetnél a lehetőség, hogy idén talán újra beindul a nyár, és megdől a csúcs. Erre 10-es szorzót kínálnak, mivel évek óta megközelítőt sem mértek. A wikipédián külön oldalon nézheted meg az eddigi rekordokat.

38 foknál többet mérnek Svédországban - 10.00

1. gólszerző győztesre/helyre

Fogadjon a bet365 1. gólszerző Győztesre/Helyre piacán bármely mérkőzésen, és ha játékosa bármikor gólt szerez a mérkőzés folyamán, a bet365 fizet Önnek!

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org