Az elmúlt hetekben többször is felbukkant a hírekben Erling Braut Haaland kiváló szezonkezdése, nem tudják megállítani a norvég óriást. Szórja a gólokat, de most a Bajnokok Ligájában kéne bizonyítania. Sevillába látogatnak, akik kicsit eltűntek a térképről, viszont mi figyelgettük őket! 

2022 szept 6. 21:00
Tipp: Erling Braut Haaland minimum két gólt szerez
Unibet
4.20

Hatalmas gondok Sevillában

Julen Lopetegui (Sevilla) és Pep Guardiola (Manchester City) kettősének van előélete, hiszen a 2014/15-ös szezonban a Porto 3-1-re verte a nyolcaddöntőben a Guardiola-féle Bayern Münchent. Nevettek a bajorokon, majd a visszavágón 6-1-re nyertek, ezzel kiejtve a portugálokat. Azóta sok dolog változott mindkét edző életében, Lopetegui nyert nemzetközi kupát az elmúlt hét évben, míg Guardiola csak üldözi a nagy sikereket Európában, cserébe sorra nyeri a nemzeti bajnoki címeket. 

Az idei évre viszont a Sevillát szétszedték, mivel gazdasági problémákkal küzdöttek. Emiatt meg kellett válniuk a védelmük magjától, ez meglátszik a bajnoki rajtjukon. Nincs mit szépíteni, a Koundé - Carlos duó nélkül ez a Sevilla egy spanyol középcsapat szintjén sincsen. A Barcelona úgy rúgott nekik hármat, hogy nagyon meg sem erőltették magukat. A védekezésbeli hiányosságok látványosak, Lewandowski gyakorlatilag üresen vehette át többször is a labdát a tizenhatoson belül, körülötte senki sem volt (szerzett is belőle egy gólt). 

Akadtak új igazolások, de ezek vagy nem bevethetőek (sérülés miatt), vagy szimplán ennyire gyorsan nem lehet őket megfelelően beépíteni. A Sevilla védelme tehát lyukas, míg a Manchester City kisebb megingásokkal, de azért hozza a meccseit. Szerencséjükre épp akkor találkoznak a Sevillával, amikor egy nagyobb győzelem komoly lökést adhatna a csapatnak a további hetekre. 

Erre képesek is lehetnek, Haaland számára ajándék lehet egy ilyen védelemmel szemben játszani. A norvég folyamatosan pásztázza az ellenfél játékosait, keresi a legjobb megoldásokat, jól mozog üres területbe, amit a Sevilla meg is ad majd számára. Ha a szokottnál is jobban koncentrál a norvég, akkor könnyedén eljuthat 3-4 gólig is az első meccsen, így abban már nem is látunk értéket, hogy egyszer beköszön (1.58). 

  • Sevilla - Manchester City tipp

    Erling Braut Haaland minimum két gólt szerez
    Unibet
    4.20

20.000 Ft sportfogadás üdvözlő bónusz + 60 ingyen pörgetés + 10.000 Ft ingyenes fogadás

Az új Unibet játékosok akár egy 20.000 Ft értékű befizetési bónuszban, valamint 60 ingyen pörgetésben részesülhetnek, sőt ha általunk regisztrálnak és befizetnek akkor 10.000 Ft ingyenes fogadást is kapnak!

Unibet regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hírdetés