BL-döntő ide, BL-döntő oda, nem lesz mélyebb elemzés az idei fináléról, mert számtalan külföldi sajtóorgánum készült hasonlókkal. A fogadók többsége ismeri a két csapatot, illetve a két edző munkásságát, így csak a tippekre koncentrálunk!

Fordult a kocka

Thomas Tuchel és Pep Guardiola jól ismerik egymást a németországi évekből, amikor méga  párharcukat a Bayern München edzőjeként a spanyol tréner dominálta. Amint mindkét szakember áthelyezte munkáját Angliában, úgy kezdődött a Tuchel-dominancia. A legutóbbi két egymás elleni meccsükön rendre a Chelsea nyert, ezzel kapcsolatban tekinthettek meg egy részletesebb videós elemzést. 

Mi nem mennénk bele ennyire mélyen a finálé előzetes boncolgatásába, inkább a fogadási kínálatra koncentrálnánk, mert az ajánlat óriási. Az elképzelés a következő: kezdetben tapogatozó játék mindkét csapattól, óriási taktikai csata, ahol Tuchel megpróbál a kontrákra építeni, míg Guardiola uralni akarja a pályát. A Manchester City próbálkozik majd kapura lövésekkel, de amint a tavaszi meccseiken is történt, ezekből elsősorban szöglet lesz. 

Tuchel által megálmodott fegyelmezett védekezéssel, Chelsea újból két gól alatt tarthatja riválisát, így el is érkeztünk egyszerű tippünkhöz, melynél a fogadéskészítőt használtuk: Manchester City szögletei 4,5 felett + Manchester City góljai 1,5 alatt. Megdöbbentő volt számomra, milyen magas szorzót kaptunk rá, mert ez az eddigi egymás elleni meccseik fényében, egy teljesen reális forgatókönyv. 

Nem is próbálom túlgondolni az idei BL-döntőt, pedig számtalan kiváló ajánlatból válogathatunk még. A City játékosainak kapura lövéseire is tippelhetünk, ahol Mahrez vagy De Bruyne esetébében eléggé jó szorzót kapunk az overekre (Mahrez 2,5 feletti kapura lövés: 2.30), mint ahogyan arra is, hogy a Chelsea védői elkezdik aprítani Guardiola támadóit. Ti mire fogadtok a döntőben? 

BL-döntő Podcast

Borítókép: Josep Guardola. Fotó: Lina Reshetnyk / Shutterstock.com

100%-os befizetési bónusz 10 000Ft-ig!

Az új Unibet játékosok akár egy 10 000 forint értékű befizetési bónuszban is részesülhetnek.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • Manchester City - Chelsea Tipp

    Manchester City szögletei 4,5 felett + Manchester City góljai 1,5 alatt. 
    2.38 Unibet