Mármint nem a nevére, azt elég szépen összerakták a szülei és az élet, viszont az Unibet kínálatában tippelhetünk melyik csapatnál köt ki. Jelenleg a Genknél van a szélső és középpályás, de könnyen lehet hogy lecsapnak rá és elviszik Belgiumból. Vajon mi lesz vele?

Burundi felmenőkkel Belgiumban

Mike Trésor Ndayishimiye belga születésű focista, akinek édesapja is labdarúgó volt, ráadásul a Burundi válogatott. Szóval a család vérében van a labda kergetése a támadó középpályásnak. A belga korosztályos nemzeti csapatokban lépdelt felfelé a ranglétrán, aztán eljutott felnőtt szintre is, kétszer viselhette a címeres mezt. A válogatott szint már jelzi, hogy egy tehetséges fiatal játékosról van szó, Miké Tresor 24 éves, tehát pont jól jönne neki egy nagy kiugrás!

Jelenleg 2025-ig köti szerződés a belga Genk csapatához, melyet 2021 óta erősít egyébként közel 100 meccsen pályára lépve. Gólokat is szerez, de alapvetően a középpályán érzi jól magát, ott is támadó és előkészítő szerepben. Pályafutását egyébként holland csapatban kezdte, a NEC-ben és kölcsönjátékban a Willem II-él. Szóval van már nemzetközi karrier, klubszinten is alakulgat egy jó kis karrier, melyben talán most jön egy kiugrási lehetőség.

Megjelentek az angolok Mike Trésor életében

A piaci értéke a transfermarkt szerint 15 millió euró, ennyit minimum le kell szurkolni érte. A hírek szerint több angol klub is megtenné, hogy ennyit kifizet. Akarják a középpályást több helyen is, például a Burnley is kinézte magának. Pletykák szerint vannak már tárgyalások, de ez mindig olyan kétesélyes és nem lehet tudni mennyi igaz belőle. Vincent Kompany belga, tehát ismerheti jól a játékost, ezért nem véletlenül merült fel ez a szál.

Felmerült még a Brentford is, bár ez az Unibet kínálatában már nem szerepel. Állítólag jó igazolásnak tartják, ár-értékarányban jól jönne a középpályára. A mindig tudatosságra törekvő Brentfordnál ez hihető dealnek is tűnik. Emellett ott van még az Everton is, szóval leginkább Angliából vannak kérők, de a bukméker tudhat valami mást is!

Előkerült ugyanis a Lille, mint lehetséges célpont, ráadásul pont akkora szorzón mint a Genkben történő maradás. A francia csapat esetében azt említik a hírforrások, hogy korábban számos alkalommal igazoltak belgát, és jól játszottak, tehát miért ne lehetne Mike Trésor a következő a sorban. Szóval van érdeklődés, a szorzók alapján még nem dőlt el semmi, egy jó megérzéssel foghatsz egész jó oddsot!

Mike Trésor klubja szeptember elején:

A cikkben közölt oddsok a(z) Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2023 augusztus 15. 8:37 UTC.

Superliga 23+24 bónusz

24 RON ingyenes fogadást kapsz szakaszonként, amennyiben 23 RON értékben fogadsz a román Superligára!

Superbet regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hírdetés

Borítókép: Ollyy/Shutterstock.com