Egy év múlva jár le Kane szerződése a Tottenham csapatánál, ezért aztán kritikus ponthoz érkeztünk. Szerződést hosszabbít jelenlegi klubjával vagy most még pénzért eladja a Spurs valamelyik sztárcsapatnak. Sokan érdeklődnek, a jelek szerint a Bayern München egy egész komoly ajánlattal próbálja megszerezni a támadót.

Kane hűséges, de van az a pénz

Nemrég írtunk róla, hogy minden egyes átigazolási szezonban felmerül Harry Kane átigazolása, mindenki le akarja igazolni, hiszen komplex támadó. Azonban pályafutása, magánélete alapján arra jutottunk, hogy Kane hűséges és maradni fog a Tottenhamnél továbbra is. Ez egy olyan időszak, amikor egy jobb és zsírosabb szerződést lehet kicsikarni a klubtól, és ilyenkor minden külső érdeklődést, jelen esetben a Bayern München ajánlata nagyon jól jön. Hiszen javítja a játékos alkupozícióját, és kérhet magasabb bért, extrákat, amikre alapjáraton nem lenne vitaalapja.

Komplexitása nagyon fontos a mai labdarúgásban, fejelni remekül tud, besegít a védekezésben, ugyanakkor passzolni is tud. A legutóbbi angol élvonalbeli idényben 30 találata mellette többször is gólpasszt osztott ki. Sokféle taktikában, sokféle módon alkalmazható, tehát érthető a sztárcsapatok érdeklődése, ráadásul magabiztosan értékesíti a helyzeteit, nem egy balhés sztár, szorgalmas és érdekli a taktika, fejlődés.

Harry Kane - Anglia 015
Harry Kane (Fotó: Vincenzo Izzo/Shutterstock.com)

Bajorok, madridiak, népszerű Kane

Hiába létezik a legenda, vagy mondjuk szóbeszédnek, hogy Harry Kane üldözi Alan Shearer legendás rekordját, azért biztos motiválja a külföldre szerződés lehetősége. Amiben benne lenne a címek, kupák nyerése, amit a Spursnél nem élhet át, viszont egy Bayern München, Real Madrid szinte biztos kupagyőzelmeket jelentő munkaadó lenne, ráadásul mindkét klub érdeklődik a játékos iránt. De nyilván nem ilyen egyszerű a történet, nagyon sok pénzről van szó.

Harry Kane jelenlegi piaci értéke 90 millió euró, ezt nagyon jól szokta belőni a transfermarkt. Életkorát tekintve tökéletes időpont, hiszen 29 éves, megfelelő tapasztalat, mind válogatott, mind klubszinten, de ezek még a hanyatlás előtti idők. Csatárt keres a Bayern München, és lehet hogy Rasmus Hojlund vagy épp Kolo Muani esetében nem jártak sikerrel, ezért aztán maradt Harry Kane.

Komoly ajánlat a Bayern Münchentől

Amennyiben hihetünk a The Athletic értesüléseinek, akkor egészen komoly ajánlatot kapott a Tottenham csapata Harry Kane játékjogaiért cserébe. David Ornstein közölte, hogy a Bayern München hivatalos ajánlatot tett, 70 milliós értékben. Emellett mindenféle bónuszt kínál az angol csapatnak, amivel egészen komollyá növekszik az üzlet. Daniel Levy, a Spurs nagyember 116 millió eurót szeretne a csatárért, ami ki tudja, talán a bónuszokkal együtt megvan. Kane teljesítményéről csak annyit, hogy jelenlegi klubjában 435 mérkőzésen lőtt 280 gólt és adott 64 gólpasszt. A szorzók rögtön változtak, a korábbi Bayern odds hatalmasat esett.

Harry Kane klubcsapata szeptemberben:

A cikkben közölt oddsok a(z) Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2023 június 27. 16:11 UTC.

100%-os első befizetési bónusz 35.000 Ft-ig

Regisztrálj a Betinia fogadóirodához és ne maradj le a 35.000 Ft-ig terjedő 100%-os első befizetési bónuszról.

Betinia regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hírdetés

Borítókép: Fotó: MDI/Shutterstock