Ha nem jön közbe sérülés, akkor Harry Kane utazhat az Eb-re, legalábbis ha az Unibet szorzóiból indulunk ki. Speciális kínálatukban arra lehet fogadni, hogy Gareth Southgate kiket jelöl a tornára.

Csapatkapitány 2017 óta

Mindössze 1.05-ös szorzót adnak rá, hogy Harry Kane az Európa-bajnokságon kerettag lesz. Nem véletlen az alacsony odds, hiszen a Tottenham játékosa 2017 óta az angol válogatott csapatkapitánya, emellett pedig a leggólerősebb játékos is. Ha nem jön közbe sérülés, ezek alapján még akkor is ott lehet, ha egy nagyobb formahanyatlás következik a karrierjében. 45-szörös angol válogatottnak mondhatja magát, ebből pedig 25-ször volt a karján a csk-karszalag. Nem maradt adós a jó teljesíménnyel, 32-szer volt eredményes nemzeti színekben, a 2018-as Vb és a 2021-es Eb-selejtezők gólkirálya lett.

Harry Kane (Fotó: Marco Iacobucci EPP / Shutterstock.com)

Egy fiatal gólvágó jöhet?

Jó fogadási lehetőség nyilván nem a favoritokban van, hanem a még esélyes, de nem biztos jelöltekben. Tammy Abraham például végigjárta a korosztályos angol válogatottsági létrát, mielőtt a felnőttek között is bemutatkozott 2017-ben, aztán két év kihagyás után 2019-ben hívta be újra Gareth Southgate szövetségi kapitány. Teljes nevén Kevin Oghenetega Tamaraebi Bakumo-Abraham a Chelsea játékosa, három kölcsönben töltött idény után, a 2019-20-as bajnoki évadban már bizonyítási lehetőséget kapott a londoni klubnál. Ezzel élt is, hiszen 25 bajnokin 13 gólig jutott a Premier League-ben. Abraham 2.00-es szorzóért szerepel az Unibetnél.

Fontos a bizalom

Kiindulási alapnak vehetjük akár azt is, hogy Gareth Southgate volt az U21-es angol válogatott szövetségi kapitánya 2013 és 2016 között. Így lehet például, hogy az örök ígéret, Nathan Redmond 2017-ben, egyszer a nemzeti csapatban játszhatott. A mester ismerte még az U21-es időszakból, amikor Redmond remekül teljesített, szélsőként nem csak támadásépítésben volt jó, hanem gólszerzésben is erős volt, ennek ellenére valahogy nem sikerült az áttörés klub szinten. Mindezek ellenére, Southgate még 2019-ben is válogatott meghívót küldött neki, igaz pályára már nem lépett. Hozzá hasonló névből pedig elég sok van, tehát akit ismer korábbról a szövetségi kapitány, mert játékosa volt az U21-eseknél. Például Nathaniel Chalobah (19.00), James Ward-Prowse (7.00) vagy épp Matt Target (26.00).

Fogadj az Európa-bajnokságra utazó angol keretre!

Superliga 23+24 bónusz

24 RON ingyenes fogadást kapsz szakaszonként, amennyiben 23 RON értékben fogadsz a román Superligára!

Superbet regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hírdetés

Borítókép: Harry Kane (Fotó: Marco Iacobucci EPP / Shutterstock.com)