Június elején írtunk az egykori bokszoló füves bizniszéről, ezúttal nehezen hihető mennyiségekről beszélt egy podcastben Iron Mike és haverja, Eben Britton.

Fesztivál után golfverseny

Februárban még füves bulit hozott össze a keményöklű földesúr, nemrég pedig egy jótékonysági golfversenyt rendezett a Tyson Ranchen. Rengeteget füstöltek a golfozás alatt is, amire az összes jegy elkelt napok alatt. A golf mellett vannak egyéb tervei is Tysonnak, sitcomot akar forgatni a farmján. Annyit füstöl, hogy csak úgy záporoznak az ötletei.

"Mennyit szívunk el havonta? 40 ezer dollár értékben? - mondta kérdően Tyson.
"Tíz tonnát havonta" - válaszolt Eben Britton, korábbi NFL-játékos.

Tyson elrontja a Snickerses mexikóit is?

Baráti körével a ranch teljes forgalmának egy jelentős részét elfüstölik. Összesen 500 ezer dollárban értékesítenek a farm terméséből egy hónapban, ebből pedig 40 ezer dollárnyi értékű cucc megy saját felhasználásra. Nincs mit tenni, ha jó terméket gyártasz, nem vonhatod meg magadtól!

Fogadj bokszra az Unibetnél!

Andy Ruiz Jr is benézett a farmra, miközben javában készül az Anthony Joshua elleni visszavágóra, melyre decemberben kerül sor. A mexikói úgy néz ki, nem csak a Snickerset szereti, hanem a füvet is. Elmondása szerint Tyson remek házigazda, akitől nagyon jó tanácsokat kapott a címvédő meccsére.