Amikor megnyitjuk a különböző mérkőzéssel foglalkozó felületeket, akkor azt látjuk, hogy a fél Marseille hiányzik, míg a Lille szinte teljes fegyverzetben. Miért csökken mindezek ellenére a Marseille szorzója?

Fake news vagy valami más van a háttérben?

Nézzük a hiányzókat a Marseille részéről: Mandanda (kapus), González (hátvéd), Gueye (középpályás,), Rongier (középpályás), Gerson (középpályás), Milik (támadó) és Dieng (támadó). Azért ez eléggé hosszú lista, nem? Nézzük sorjában! Mandanda a világbajnok kapus, aki már hónapok óta nem volt kezdő bajnokin, ahogyan González is elvétve játszik már a csapatban. 

Rongier és Gerson kezdők a középpályán, míg Gueye jobbára csere. Utóbbi biztosan nem léphet pályára (Afrikai Nemzetek Kupája), Rongier és Gerson szintén nem bevethető. Milik - ahogyan Gerson is - karanténban, Dieng pedig ANK-n. Elsőre tényleg rossznak tűnik a helyzet, de ugyanilyen körülmények között győzték le a Bordeaux csapatát idegenben. Sampaoli valószínűleg a nyerő kezdőn semmit sem fog változtatni. 

Milik mostanság amúgy is gyengébb, sokszor szorult a cserepadra, Dieng sem feltétlenül kezdőjátékos, gyakorlatilag két stabil kezdője hiányzik az OM-nek. A vendégeknél szinte csak cserék hiányoznak, gyakorlatilag a legerősebb kezdővel léphetnek pályára, ami eléggé támadószellemű: Bamba, Ikoné, David és Yilmaz is a gólokért felelős. Emiatt talán már annyira nem meglepő, hogy a tavalyi év legjobban védekező csapata feladta a defenzív játékot, támadásokra törekednek. 

Ez átformálhatja a játék képét. Őszintén szólva, először az under és az OM-győzelem felé indultam el, de az őszi meccsükön még közel sem volt ilyen formában a Lille, mégis kontrákból 2-0-ra nyertek. Most a Lille is jobb, Marseille is szintet lépett, hiába rangadó, de ilyen körülmények között, nem a védekezésnek kéne dominálni. A hazaiak ugyan underes csapat, de a Lille képes lehet őket komfortzónán kívülre helyezni, ha a kontrákat végig tudják vinni és gólokat érnek el belőlük. 

Borítókép: Sportfogadas.org

  • Marseille - Lille Tipp

    2,5 gól felett
    2.04 Bet365

Számlanyitási ajánlat

Akár 15.000 Ft fogadási kreditekben új bet365 ügyfeleknek. Feltételek, időhatárok és kivételek érvényesek.

Bet365 regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org