A magyar szerencsejátékosok soha ki nem nyíló malac perselye, a Szerencsejáték Zrt nyerte el, a Nemzetközi PR szövetség IPRA-díját „Consumer PR for existing service” kategóriában, amit nemes egyszerűséggel PR Oscar-díjnak neveznek. Ezek nem csak az ő érdemük, hanem a miénk is, hiszen az átlagemberek, a nép veszi a lottót, szóval gratulálok minden magyar szerencsejátékosnak!

2020 tavaszán kapott egy pofont az élettől a világ is, meg a Szerencsejáték Zrt. is, mely addig nem érezte fontosnak a technikai fejlődést. A megcsappanó bevételek, a világégéstől tartó otthon ülő emberek viszont generáltak egy motivációt arra, hogy tenni kell valami modern lépést. Szükség volt rá, mert lottózni azért akart mindenki, csak hát ki mert elmenni a lottózóba Győrfi Pál üzeneteit követően. Ezért a társaság fogta magát, és partnereit bevonva belevetette magát a mobilos applikációk világába, és fókuszba került az otthonról is elérhető internetes, SMS-es, és Okoslottó mobilalkalmazás.

Fotó: Featureflash Photo Agency/Shutterstock.com

Tudtátok, hogy az Xvideosnak is van mobilappja? Na mindegy, haverom mesélte. Az idősebbek nem feltétlen tudják, hogy a Facebookon kívül másra is használható a mobil, és az volt a célja a Szerencsejáték Zrt-nek, hogy ők is megismerjék például az Okoslottó alkalmazást. Annyira szépen írják közleményükben, aminél szebben nem lehet leírni ezt az egészet: "kiemelten edukálja a lottózói játékot kedvelő idősebb korosztályt is". Kár lenne tagadni, a számszerű adatok alapján jól sikerült az edukáció.

Az akció eredményeként több mint 60%-kal nőtt a digitális lottózás aránya, a növekedés ugyan megállt, de nem esett vissza, tartja a szintet. Háromszorosára nőtt az Okoslottó alkalmazást letöltők száma. Mindezzel behoztak egy évtizedeset lemaradást a nagyobb külföldi irodákkal szemben. Nem is a technikai újítást díjazták, ami valójában egy lépéstartásnak is gyenge próbálkozás a mai szerencsejáték piaccal, hanem az egész akció reklámkampány részét. A Nemzetközi PR Szövetség 43 főből álló zsűrije a Szerencsejáték Zrt-t emiatt díjazta.

20.000 Ft sportfogadás üdvözlő bónusz + 60 ingyen pörgetés + 10.000 Ft ingyenes fogadás

Az új Unibet játékosok akár egy 20.000 Ft értékű befizetési bónuszban, valamint 60 ingyen pörgetésben részesülhetnek, sőt ha általunk regisztrálnak és befizetnek akkor 10.000 Ft ingyenes fogadást is kapnak!

Unibet regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hirdetés

Borítókép: Fotó: Baloncici/Shutterstock