Hosszútávú fogadások: Magukhoz térnek az OM-nél?

Bence
1 tipp
2019 aug 8. 17:52
Szólj hozzá!

Foci Ligue 1 Olympique de Marseille Florian Thauvin

A PSG mellett még kik állhatnak még dobogóra? A párizsi bajnoki cím biztosnak tűnik, de a második helyért nagy harc lehet. 

Személyi változások

A PSG bajnoki címe evidens, viszont a dobogón még két szabad hely van. Erre sokan pályáznak, de az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy alaposan meggyengült a mezőny. A Lille csapatát lerabolták, míg a Monaco nem tudott érdemben erősödni (sőt, gyengültek is). Az Olympique Lyonnál edzőváltás volt, Sylvinho lett az új tréner, akinek ez lesz az első éve edzőként. Egy nagyon fiatal csapatra építenek, biztosan lesznek náluk ingadozások a szezon során, még akkor is, ha a keret összességében eléggé mély, de a Bajnokok Ligája komoly terhelést adhat számukra. 

Van azonban egy klub, ahol az elsődleges változás a kispadon történt. Az Olympique Marseille edzői posztjáról, Rudi Garcia távozott és érkezett helyére André Villas-Boas. Rudi Garcia volt a fék az elmúlt években a csapatnál, olyan tehetséget "tékozolt el", mint Florian Thauvin. Sok esetben saját kútfőből játszott a francia, mert nem volt megfelelő taktika, amivel kihozhatták volna belőle a legjobbat. Mindezek ellenére, volt olyan szezonja, amikor felvette a versenyt a prime Neymarral a francia bajnokságban. 

Florian Thauvin (Fotó: Vlad1988 / Shutterstock.com)

André Villas-Boas ugyan megbukott Angliában, de két különböző országban nyert bajnoki címet és konkrét elképzelései vannak az OM jövőjével kapcsolatban. Ennek érdekében a vezetőség meg is szerezte Ricardo Carvalhót asszisztensének. Gyors és technikás játékot szeretnének játszani, ehhez meg is vannak az embereik. Két dolog szól még mellettük: rutin és a nemzetközi kupa hiánya. Utóbbit nagyon hiányolja az elnökség, de ez most jót fog tenni a csapatnak. 

Elsősorban azért, mert a Lille és a Lyon nem valószínű, hogy bírni fogja a terhelést. A Montpellier sokat gyengült, míg a Monacónál kétséges, hogy Jardim mire lesz képes ezzel a kerettel. Az ellenfeleknek tehát lesz gondjuk. A Lyon számára nehéz a bajnoki sorsolás, de azért a Marseille sem örülhet annyira, viszont lesz idejük formába kerülni. Darío Benedetto személyében végre egy olyan csatáruk lett, akire lehet építeni támadások terén. Florian Thauvin tehát kaphat egy társat maga mellé. 

Abban is lehet bőven érték, hogy a Marseille előrébb végez, mint a Lyon (3.00). Az OM-nél egész évben koncentrálhatnak a bajnokságra, végre leküzdhetik az elmúlt évek ingadozását. Mi húzhatja ketté a számításaikat? Épp az a Florian Thauvin, aki az egekbe emelheti őket. Az OM szezonja azon múlhat, hogy a Valencia miként dönt. Ha eladják Rodrigót, akkor nagy valószínűséggel Thauvin lesz a fő célpont, akire lesz pénzük.

Onnantól a franciák múlik, hogy mit választ: francia bajnokság és egy esetleges jövő évi BL-t érő szereplés, esetleg a spanyol liga, ahol szintén top5-be tartozó csapathoz szerződhetne? Ennek kapcsán kérdezték Villas-Boas-t, aki azt nyilatkozta, hogy tudomása szerint marad a francia sztár, ő is a négy csapatkapitány jelölt között van erre a szezonra. A középpálya nagyon masszív a csapatnál, védelemben lehetnek apró problémák, de a Thauvin - Benedetto - Payet hármas megoldhatja a problémákat elől. 

Borítókép: Kevin Strootman (Fotó: AI_football / Shutterstock.com)

5.000 Forint Ingyenes Fogadás

Exkluzív ajánlat! Amennyiben általunk regisztrálsz az Unibet fogadóirodához, akkor egy extra 5.000 forint értékű ingyen fogadásban is részesülhetsz!

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • Tipp

    Olympique Marseille dobogón végez
    3.50 UnibetSzólj hozzá

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

Bence

ROI -27.08 %

július

Tippek
Nyertes
Vesztes
Push

5.000 Forint Ingyenes Fogadás

  • Exkluzív ajánlat! Amennyiben általunk regisztrálsz az Unibet fogadóirodához, akkor egy extra 5.000 forint értékű ingyen fogadásban is részesülhetsz!

Unibet útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org

Ligue 1 2019/20

SPF Infó hozzászólt
2020 ápr 29. 07:04
A francia miniszterelnök befejezettnek nyilvánította a labdarúgó-bajnokságot

Edouard Philippe francia miniszterelnök befejezettnek nyilvánította a professzionális sportligák 2019/20-as idényét.


A kormányfő kedden a nemzetgyűlés előtt mondott beszédében kifejtette, hogy nem lehet folytatni többek között a koronavírus-járvány miatt félb
SPF Előzetes hozzászólt
2020 ápr 8. 15:00
Átigazolások: Neymar szappanopera, 1211. rész

Recesszióban egy Neymar igazolás? Gazdaságélénkítés felsőfokon.  Olvasd tovább

SPF Előzetes hozzászólt
2020 márc 12. 11:58
Ligue 1: Nincs akadály előttük

A hazai pálya most nem segít Paulo Sousa együttesén? Olvasd tovább

Kapcsolódó cikkek