Könnyedén óriási gondba kerülhet a Mallorca, ha nem tud nyerni a Celta Vigo ellen. A vendégek jó formában, Iago Aspas régi fényében tündököl!

Mallorca - Celta Vigo

A Celta Vigo csapatának kifejezetten jót tett, hogy nincsenek nézők a stadionban. A kényszerszünet óta két meccset nyertek, két döntetlen (egyik a Barcelona ellen), illetve egy vereség. Érezhetően javul a játékuk, egyre biztosabb a bennmaradásuk is. Ehhez nagyban hozzájárul, hogy Iago Aspas újból elkapta a fonalat. A klub élő legendája hat nap alatt három bajnokin, három gólt szerzett, egyikkel meccset nyertek, másikkal pedig pontot mentettek a Barcelona ellen. 

Télen érkezett a Celtához Oroszországból Fedor Smolov, aki eddig két meccsen szerzett gólt: Real Madrid és a Barcelona ellen. Fontos pontokhoz juttatta csapatát, egyre jobb lesz az összhang közte és Aspas között. Rajtuk múlhat a siker a Mallorca otthonában is. Az ősz folyamán egy lyukas garast sem adtunk volna a Mallorca ellen hazai pályán, de azóta változott a helyzet. 

Denis Suarez (Fotó: Brais Seara / Shutterstock.com)

A csapat komoly hullámvölgyben, ez számukra egy ki-ki meccs lesz, ugyanis, ha nem nyernek, akkor valószínűleg rögtön mehetnek is vissza a második vonalba. Csalóka lehet a szünet óta elszenvedett négy vereség, mivel jó formában lévő klubbal játszottak. Azonban a Celta Vigo is elkapta a fonalat, Barcelona ellen kétszer is hátrányból álltak fel. Az említett két csatáruk képes a helyzeteket kihasználni, míg a hazaiak támadóira ez nem feltétlenül igaz. 

Hiába a Barca és a Real Madrid ellen a 24 kapura lövés, képtelenek voltak gólt szerezni, az öt meccsen elért két találatukból az egyik egy büntető, míg a másik egy szabadrúgásból esett. Akcióból nem tudtak betalálni az ellenfelek hálójába, míg a Celta Vigo az elmúlt három meccsen 9 gólt szerzett 17 kaput eltaláló lövésből. Mi abban bízunk, hogy a vendégek minimum egy ponttal gazdagodnak, de ez csak a tipp biztonsági része, mivel a DNB-vel a Celta Vigo győzelmére fogadunk!

Borítókép: Iago Aspas (Fotó: Edu del Fresno / Shutterstock.com)

Számlanyitási ajánlat

Akár 15.000 Ft fogadási kreditekben új bet365 ügyfeleknek. Feltételek, időhatárok és kivételek érvényesek.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • Mallorca - Celta Vigo Tipp

    Celta Vigo DNB-vel
    1.61 Bet365