Dupla annyi ponttal rendelkezik az Inter, mint a Genoa, mégis van mitől tartani az olasz kiscsapat kapcsán. Alberto Gilardino csapatát az elmúlt hetekben nem volt egyszerű legyőzni, így az Inter sem mehet biztosra ellenük a hétfő esti bajnokin. 

márc 4. 20:45 Közvetítés: Unibet
Tipp: Inter 5,5 kaput eltaláló lövés felett
Unibet
1.96

Inter: A milánóiak továbbra is gondban a sérülésekkel

Marcus Thuram és Francesco Acerbi ugyan már ott lehet a keretben, de Simone Inzaghi mester csak a cserepadra nevezte őket. Alessandro Bastoni eltiltás miatt nem léphet pályára, így a hátsó alakzat megint felforgatott lesz, nem először a szezon során. Emlékezhetünk rá, hogy decemberben Pavard, De Vrij és Bastoni sem voltak bevethetőek, mégsem kapott gólt mérkőzéseken át az Inter. Elvileg a Pavard - De Vrij - Augusto hátsó alakzat kezdhet, míg a két szélen Dimarco és Dumfries. 

A középpályán Hakan Çalhanoğlu továbbra sem bevethető, de legutóbbi két mérkőzését nélküle is megnyerte a gárda, egyaránt 4-0-ra. Az Atalanta ellen jogos volt az aggodalom, főleg annak tudatában, hogy a bergamóiak hamar gólt szereztek. A bírók azonban közbeszóltak, elvették az Atalanta találatát, innentől pedig az Inter is érezte, magasabb fokozatra kell kapcsolni, különben gond lesz.

Inter Genoa
Federico Dimarco (Fotó: Ettore Griffoni/Shutterstock.com)

Lautaro Martínez előbb kiszolgáló szerepkörben volt, majd a vezetést követően hatalmas kapufát rúgott, hogy utána a félidő vége előtt egy remek balos átlövéssel elintézze a győzelem kérdését. Kihagyott a második félidőben egy büntetőt, de Dimarco javította a hibáját, majd Frattesi állította be a 4-0-s végeredményt. A bergamóiak jól kezdtek ugyan, de az elvett gól nagyon megtörte őket, amire viszont remekül reagált Inzaghi együttese.

Genoa: Kellemetlen helyzetbe hoznák Inzaghit

A 2023-as év utolsó napjaihoz közeledve, rendeztek egy Genoa - Inter mérkőzést. Az előjelek annyira nem voltak kedvezőek a hazaiak számára, keveset birtokolták az azt megelőző meccseiken a labdát, igyekeztek elkerülni a vereségeket - ez most is igaz rájuk -, viszont annyiban működött Gilardino elképzelése, hogy egy hasonló rendszert álmodott meg az Inter ellen, mint amit Inzaghi használ, ez végül egy döntetlent eredményezett.

A Genoa partiban volt, nem játszottak alárendelt szerepet, azóta pedig olyan jól megy a szekér, hogy legutóbbi 10 mérkőzésből, mindössze csak 1 alkalommal veszítettek. A szezon korábbi részében arról cikkeztünk a Genoa kapcsán, hogy még a 40%-ot is alig érik labdabirtoklásban, jobbára csak a védekezéssel foglalkoznak, de mostanra végre kezdi megtalálni Gilardino is a megfelelő taktikát. Főleg hazai pályán tudták birtokolni a labdát, helyzeteket kidolgozni, de azért olykor idegenben is okoztak kellemetlen perceket. 

Inter - Genoa tipp és élő közvetítés

Az 1.23-as hazai sikerben nincsen olyan érték, mint ahogyan abban sem, hogy 3-4 gólt szerez az Inter. Van azonban egy kissé érthetetlen határ, főleg az Inter támadójátékának fényében: 5,5-nél húzták meg a hazaiak kaput eltaláló lövéseit. Az Inter alapjáraton 6-7 alkalommal kaput talál hazai pályán, folyamatos nyomás alatt tartják az ellenfelek kapuit. A Genoa játéka bár sokat javult, de legutóbbi két idegenbeli meccsükön (Napoli és Bologna), legalább 7 kaput eltalálü lövés érte őket. Megeshet, hogy valamit tudnak az irodák, hogy nem 6,5-nél húzták meg a határt, mindenesetre így van benne érték, hogy overt tippeljünk. 

  • Inter - Genoa tipp

    Inter 5,5 kaput eltaláló lövés felett
    Unibet
    1.96

20.000 Ft sportfogadás üdvözlő bónusz + 60 ingyen pörgetés + 10.000 Ft ingyenes fogadás

Az új Unibet játékosok akár egy 20.000 Ft értékű befizetési bónuszban, valamint 60 ingyen pörgetésben részesülhetnek, sőt ha általunk regisztrálnak és befizetnek akkor 10.000 Ft ingyenes fogadást is kapnak!

Unibet regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hírdetés