A cikk írása alatt előtt meg kellett nézni, hogy vajon nem álmodunk-e, tényleg Simone Inzaghi irányítja azt az Intert, akik BL-elődöntősök és Olasz Kupa döntősök. Most egykori csapata ellene bizonyíthat az olasz szakember. 

ápr 30. 12:30 Közvetítés: Unibet
Tipp: 2,5 gól felett
Unibet
2.05
Tipp: Mindkét csapat gólt szerez
Unibet
1.93

Inzaghi egykori kenyéradója ellen

Még most is hihetetlen, hogy Simone Inzaghinak idén reális esélye van BL-döntőre a csapatával. Nem akarunk ennyire ellenszenvesek lenni vele kapcsolatban, számunkra csak megdöbbentő, hogy az egykori klubjával a Lazióval sosem tudott dobogóra kerülni az olasz bajnokságban, majd leépített egyetlen év alatt egy bajnokcsapatot (Inter). Ezek után ráadásul azt se felejtsük, hogy a Lazio, akiket korábban irányított, most már a második helyen állnak, sokkal jobban teljesítenek idén az olasz bajnokságban, mint a milánóiak.

Érthetetlen tehát, hogyan juthatott idén ilyen messzire a kupasorozatokban az Inter, hiszen döntősök az Olasz Kupában, Bajnokok Ligájában elődöntősök, ahogyan azt említettük. Inzaghi számára ez egy olyan meccs lehetne, ahol bizonyít, hogy nem a véletlen műve, hogy ennyire jól teljesít a szezon második felében. A véletlent és a szerencsét ugyanis sokszor hozhatjuk fel velük a milánóiakkal kapcsolatban. Ez azonban nem feltétlenül igazságos, hiszen ennyi véletlen szinte már irreális, szokták mondani, csak a jó csapatnak van szerencséje. 

Sarri és Inzaghi harca

Simone Inzaghi (Inter) és Maurizio Sarri (Lazio) eddig tíz mérkőzést játszott egymás ellen, mindössze egyetlen döntetlen mellett, hat alkalommal győzött Sarri aktuális csapata, míg mindössze háromszor Inzaghiék. Az látszik, hogy hiába a domináns Sarriball, illetve a kontrajáték Inzaghitól, összességében mégis inkább Sarri taktikája a nyerő a két szakvezető egymás elleni meccsein. A másik, amit megfigyelhetünk, hogy a két szakvezető meccsein a gólok dominál, hiszen a 2,5 gól feletti opció kilenc alkalommal lejött, illetve szintén kilenc alkalommal talált be mindkét csapat az adott mérkőzésen. 

Sérülések mindkét oldalon

Korábban írtunk róla, hogy Ciro Immobile autóbalesetet szenvedett, de szinte rekord gyorsasággal felépült, már pályán is volt a legutóbbi fordulóban. Nem volt ilyen szerencsés az Inter védője, Milan Skriniar, aki már nem biztos, hogy visszatér ebben a szezonban, sőt, az sem valószínű, hogy valaha láthatjuk, őt Inter mezben. Ez azonban nem törte meg az Inter védekezését, de talán nem is feltétlenül egy jó védőre volt szüksége Inzaghinak, hanem arra, hogy a rengeteg helyzetet elpuskázó csatárok végre észhez térjenek. Jót tett nekik a Benfica elleni párharc, hiszen szinte a semmiből szerezték a góljaikat. 

Mi pedig erre alapozunk, gólokat várunk, korábbi Sarri - Inzaghi egymás elleni trendjeinek folytatását várjuk, ahol mindkét csapat betalál, dinamikus mérkőzést láthatunk. Az Internél érezhetően az elmúlt hetekben átszakadt egy gát, míg a Lazio kezdi elhinni, hogy ez a csapat ezüstérmet nyerhet. Sarri és tanítványai hatákonysága a kapu előtt jó az idegenbeli meccseken. Önmagában mind a 2,5 gól feletti opcióra, mind a mindkét csapat gól szerezre jó szorzókat kapunk, de fogadásépítővel tovább növelhetjük az oddsot (2.45). 

 • Inter - Lazio tippek

  2,5 gól felett
  Unibet
  2.05
 • Mindkét csapat gólt szerez
  Unibet
  1.93

20.000 Ft sportfogadás üdvözlő bónusz + 60 ingyen pörgetés + 10.000 Ft ingyenes fogadás

Az új Unibet játékosok akár egy 20.000 Ft értékű befizetési bónuszban, valamint 60 ingyen pörgetésben részesülhetnek, sőt ha általunk regisztrálnak és befizetnek akkor 10.000 Ft ingyenes fogadást is kapnak!

Unibet regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hirdetés