A rekordok elmaradnak, de az Inter így sem panaszkodhat, végig uralva az idei szezont, nagyon simán megnyerték az újabb Scudettójukat. Jelenleg ők Olaszország legerősebb csapata, ehhez kétség sem férhet, mi motiválja még őket idén?

máj 19. 18:00 Közvetítés: Unibet
Tipp: Lazio +1 góllal (AH)
Unibet
1.82

Inter: Tét már nincs, maximum csak a presztízs

Simone Inzaghi abban a szerencsés helyzetben van, hogy elkezdhet próbálgatni taktikai húzásokat, hiszen a Milan elleni városi derbin megnyerte az olasz bajnoki címet az Inter. Azóta már nem olyan éles a társaság, becsúszott egy vereség is a Sassuolo ellen, de a pontrekord nem ezen múlt. A klubnál elkezdhetik építeni a következő szezon csapatát, érkezők már biztosan lesznek (Piotr Zielinski), mint ahogyan távozók is, Simone Inzaghi pedig ezek a mérkőzések alapján is dönthet majd, kire nincsen szükség. 

Fc Inter Serie A

Az azonban jól látszik, hogy még egy kicsit sem tér el a bevált felállástól, mindössze csak rotál, ami azért a szezon korábbi részében nem volt megszokott. A Lazio feladata tehát csak ennyiből nehéz, hogy nem tudja pontosan, kik játszanak majd a 3-5-2-es rendszerben. Inzaghi vonalas szakember, aki nehezen változtat gyökeresen, nem képes váratlant húzni, ez pedig egy fontos vereségbe került idén. 

Lazio: Nehéz lehet a szezon vége

A fővárosi klub olyan helyzetben van, hogy még egy nagyon halvány remény él a BL-főtáblára, de ha nem figyelnek, akkor pedig az Európa Liga pozíciót lecserélhetik egy Konferencia Ligára. Egyelőre még biztonságban vannak, de akár még az elhalasztott Atalanta - Fiorentina találkozón is múlhat majd a sorsuk. A Roma elleni derbi után azt írtuk, hogy egy huszáros hajrával akár feljebb is léphetnek a táblázaton, mivel a sorsolásuk eléggé könnyű az utolsó fordulókra. Ez megvalósult, hiszen március végén 9. helyen álltak, most pedig a 7. pozícióban vannak, de nem elérhetetlen még az 5-6. hely sem. 

Inter - Lazio statisztika:  Inter Milano hazai mérkőzéseken átlagban 2.4 gólt szerzett, SS Lazio pedig vendégként átlagosan 1.4 gólt. Inter Milano hazai pályán átlagban 0.56 gólt kapott, SS Lazio pedig vendégként átlagosan 1.33 gólt. Inter Milano a mérkőzések 58 %-án nem kapott gólt, SS Lazio pedig a 36 %-án.

Igor Tudor együttese a legutóbbi öt bajnokin négy győzelem mellett még egy döntetlent ért el, Atalanta nagy hajrájával ugyan nem számoltak, de egy sűrű mezőnyben így is jó eredmény a top7-ben végezni úgy, hogy ez egy szezon közben átalakított csapat. Maurizio Sarri távozott, Igor Tudor ugrott be, hogy megmentse a csapatot. Abból a szempontból lehet még nehéz a szezon vége, hogy az Inter és a Sassuolo nem könnyű ellenfél, de kis szerencsével már egyiküknek sem lesz motivációja Tudorék ellen. Ez pedig elhozhat két jó eredményt, ami kár azt is jelentheti, hogy megelőzik az ősi rivális Romát, amire nagy összeget nem tettünk volna áprilisban. 

Inter - Lazio mérkőzés tipp

A Frosinone elleni 5-0-s Inter-siker csalóka lehet, ugyanis a milánóiak motivációja végig nulla volt, ez látszódott rajtuk, de annyival jobbak az ellenfeleknél, hogy még így is simán nyertek. A rekordok elúsztak, Lazio ellen maximum egy erődemonstráció lehet, hogy Inzaghi felküldi gálakezdőt, aztán megmutatják, miért lettek bajnokok, minden más esetben azért lehet keresnivalója a vendégeknek. Mi mindössze csak a szorzók miatt néztünk ki egy vendég ázsiai hendikep opciót, más alapján nagy érték nem lenne benne.

Inter - Lazio élő közvetítés

Hol nézhető az Inter - Lazio mérkőzés? Magyar kommentárral a Sport 1 felületén, illetve az Unibet oldalán vasárnap 18:00-tól. 

  • Inter - Lazio tipp

    Lazio +1 góllal (AH)
    Unibet
    1.82

100% befizetési bónusz akár 300 RON-ig + 200 ingyenes pörgetés

Az új Unibet játékosok akár egy 300 RON értékű befizetési bónuszban, valamint 200 ingyenes pörgetésben is részesülhetnek.

Unibet regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hírdetés