Lionel Messi nem mehet szabadságra, mert összeomlik minden. Pár napra tért haza, erre kapott egy ötöst a csapata, de nem a teljesítményükre. Az Atlanta kiütötte őket, innen kell gyorsan felállni, mert a rájátszást érő helyek még mindig elérhetőek az Inter Miami számára!

szept 21. 01:30 Közvetítés: UnibetBet365
Tipp: Mindkét csapat gólt szerez
Unibet
1.68

Inter Miami: No Messi, no party

A válogatott mérkőzések előtt írtuk, hogy olyan lendülete van az Inter Miaminak, hogy még Lionel Messi hiányát is elbírják. Ez egyfelől igaz is volt, hiszen az első meccsen 3-2-re legyőzték a Kansas City együttesét, azonban az igazi pofon csak utána jött. Az Atlanta ugyanis olyan gárda, amely ismeri Tata Martino munkáját, felkészültek belőle, ahogyan a csapatából is. Az Inter Miami így 5-2-re kikapott, egyből megkongatták a vészharangokat. 

Nem árt azonban megemlíteni, hogy Atlantában kifejezetten jól kezdte a meccset David Beckham klubja. Campana zseniális gólt szerzett, miután Yedlin lövése a keresztlécen csattant, a lepattanót átvette, maga elé tette egy esernyőcsellel, majd lőtt teljes erővel a léc alá. Ezek után még az első félidő vége előtt szétesett az Inter Miami, mivel 10 perc alatt kaptak 3 gólt, ami mindegyik védelmi hibából született, hol a belső védők nem voltak a helyzet magaslatán, hol a kapus potyázott. 

Ez tipikusan az a helyzet, amin valószínűleg a Messi - Alba páros sem tudott volna segíteni, Busquets ugyan a pályán volt, de nagy hatása nem volt az eseményekre. A 4. és 5. gólnál már teljesen atomjaira hullott a vendégek védelme, ezt a meccset még Messi sem hozta volna egálra, annyira mélyen volt a gárda. Az argentin világbajnoknak újból lesz dolga, ugyanis ahhoz, hogy az Inter Miami rájátszásba kerüljön, nyerniük kell. A szerencséjük, hogy a riválisok sem remekelnek, így még mindig behozható a hátrány. 

Toronto: Kanadában is fociznak?

Olyannyira megy a labdarúgás Kanadában, hogy a Toronto volt már a térség BL-sorozatának döntőse, még abban az időben, amikor Sebastian GiovincoJozy Altidore, Gregory van der Wiel és Michael Bradley is a keret tagja volt. Az egyik ütőképes társaság volt, de vajon a mostaniról mi mondható el? Nyáron történt egy edzőváltás, elvileg októbertől áll munkába az új szakember, addig megbízott tréner irányítja a csapatot. 

A keretben az olasz vonal most is jelentős, hiszen Lorenzo Insigne nemzetközileg ismert játékos, de Federico Bernardeschi is ismerős lehet az olasz foci (és a Juventus) iránt rajongóknak. Michael Bradley és az egykori Barcelona-nevelés, Víctor Vázquez még a keret tagja, azonban hiába az ismerős arcok, a mutatott játékkal jelentős gondok vannak. Mióta az Inter Miami elkezdett nyerni, azóta a Toronto a konferencia legrosszabb csapata, sok gólt kapnak, védekezésük pocsék. Ezek alapján mi szimplán csak a mindkét csapat gólt szerez opciót választjuk, ami annak ellenére is magas, hogy az overek határát 3,5 gólra tették, mintha nem bíznának a kanadaiakban, hogy betalálnak. 

  • Inter Miami CF - Toronto FC tipp

    Mindkét csapat gólt szerez
    Unibet
    1.68

20.000 Ft sportfogadás üdvözlő bónusz + 60 ingyen pörgetés + 10.000 Ft ingyenes fogadás

Az új Unibet játékosok akár egy 20.000 Ft értékű befizetési bónuszban, valamint 60 ingyen pörgetésben részesülhetnek, sőt ha általunk regisztrálnak és befizetnek akkor 10.000 Ft ingyenes fogadást is kapnak!

Unibet regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hirdetés

Borítókép: Lionel Messi (Fotó: YES Market Media/Shutterstock.com)