Több pontos hátránnyal lemaradva az utolsó helyen áll az Ipswich csapata az angol másodosztályban. Következő ellenfelük a feljutásért folyó harc egyik résztvevője, a West Brom lesz.

Paul után jött Paul

2018 májusában jelentették be, hogy Paul Hurst irányítja az Ipswich Townt, akinek kapásból gondjai adódtak. Nem igazán volt pénze a klubnak igazolásokra, fizetések és prémiumok terén is a hátsó régióba tartoztak a Championshipben. A keretből sokat nem tudott kihozni a szakember, október végi menesztéséig 15 mérkőzésből mindössze egyet tudott megnyerni csapata, azt is idegenben. A Portman Road közönsége április óta nem örülhetett győzelemnek hazai pályán. Paul Hurst öt hónapos munkaidejével a klub történetének legrövidebb menedzseri időszakát tudhatja magáénak. Utódja Paul Lambert lett, aki október 27-én kezdte meg munkáját, eddig három mérkőzésen két döntetlen és egy vereség a mérlege. A csapat elkezdett gólt rúgni, ami már önmagában előre lépésnek tekinthető.

Portman Road. Fotó: John Fielding/Wikipédia

Nehéz hetek után

Az utóbbi időszakban a West Brom háza táján sem működött minden tökéletesen, hiszen a jó szezonkezdés után októberben összejött egy négy meccses nyeretlenségi sorozat, amire Darren Moore irányítása alatt nem igazán volt még példa. A rossz széria lezárása viszont remekül sikerült, legutóbb a Leeds Unitedet győzték le 4:1-re hazai pályán. A teljes másodosztály leggólerősebb csapata a West Brom, a meccsenkénti átlagos 14 kapura lövést jó arányban értékesítik. Négy játékosuk is szerzett már legalább 5 találatot, amivel bármelyikük házi gólkirály lenne az Ipswich-nél.

Közel ugyanannyit kaptak

A vendégek tűnnek esélyesebbnek, mert támadásban jobbak, és több játékosuk is képes lehet a helyzeteket értékesíteni. Gyenge csapat benyomását kelti az Ipswich, szóval könnyen húzhatunk a West Brom győzelme felé, amit 1.85-ért kínálnak. Nekem azonban az over tetszett meg, mert a WBA sokszor betalál, de a védelme közel sem a legjobb. Majdnem annyi gólt kaptak, mint a tabella végén kullogó Ipswich, mely új edzőjével talán rálépett a fejlődés útjára. Ezeket mérlegelve gólokat várok, aminek egyébként ellent mondanak a két csapat egymás ellen játszott mérkőzései. Ettől függetlenül legalább három gólra teszem a voksom!

Borítókép: Portman Road. Fotó: John Fielding/Wikipédia

Fogadj akár 30%-os nyereménynövelővel

Fogadj kötésben az Unibetnél és a multi-nyereménynövelővel 10%, 20%, vagy 30%-kal lehet nagyobb a nyereményed akár 1.5 millió forintig.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • Ipswich Town - West Bromwich Tipp

    Ipswich - West Brom: AH 2 felett
    1.50 Unibet