Több pontos hátránnyal lemaradva az utolsó helyen áll az Ipswich csapata az angol másodosztályban. Következő ellenfelük a feljutásért folyó harc egyik résztvevője, a West Brom lesz.

Paul után jött Paul

2018 májusában jelentették be, hogy Paul Hurst irányítja az Ipswich Townt, akinek kapásból gondjai adódtak. Nem igazán volt pénze a klubnak igazolásokra, fizetések és prémiumok terén is a hátsó régióba tartoztak a Championshipben. A keretből sokat nem tudott kihozni a szakember, október végi menesztéséig 15 mérkőzésből mindössze egyet tudott megnyerni csapata, azt is idegenben. A Portman Road közönsége április óta nem örülhetett győzelemnek hazai pályán. Paul Hurst öt hónapos munkaidejével a klub történetének legrövidebb menedzseri időszakát tudhatja magáénak. Utódja Paul Lambert lett, aki október 27-én kezdte meg munkáját, eddig három mérkőzésen két döntetlen és egy vereség a mérlege. A csapat elkezdett gólt rúgni, ami már önmagában előre lépésnek tekinthető.

Portman Road. Fotó: John Fielding/Wikipédia

Nehéz hetek után

Az utóbbi időszakban a West Brom háza táján sem működött minden tökéletesen, hiszen a jó szezonkezdés után októberben összejött egy négy meccses nyeretlenségi sorozat, amire Darren Moore irányítása alatt nem igazán volt még példa. A rossz széria lezárása viszont remekül sikerült, legutóbb a Leeds Unitedet győzték le 4:1-re hazai pályán. A teljes másodosztály leggólerősebb csapata a West Brom, a meccsenkénti átlagos 14 kapura lövést jó arányban értékesítik. Négy játékosuk is szerzett már legalább 5 találatot, amivel bármelyikük házi gólkirály lenne az Ipswich-nél.

Közel ugyanannyit kaptak

A vendégek tűnnek esélyesebbnek, mert támadásban jobbak, és több játékosuk is képes lehet a helyzeteket értékesíteni. Gyenge csapat benyomását kelti az Ipswich, szóval könnyen húzhatunk a West Brom győzelme felé, amit 1.85-ért kínálnak. Nekem azonban az over tetszett meg, mert a WBA sokszor betalál, de a védelme közel sem a legjobb. Majdnem annyi gólt kaptak, mint a tabella végén kullogó Ipswich, mely új edzőjével talán rálépett a fejlődés útjára. Ezeket mérlegelve gólokat várok, aminek egyébként ellent mondanak a két csapat egymás ellen játszott mérkőzései. Ettől függetlenül legalább három gólra teszem a voksom!

5.000 Forint Ingyenes Fogadás

Exkluzív ajánlat! Amennyiben általunk regisztrálsz az Unibet fogadóirodához, akkor egy extra 5.000 forint értékű ingyen fogadásban is részesülhetsz!

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • Ipswich - West Brom: AH 2 felett
    1.50 Unibet