Még nem az utolsó forduló következik a Bajnokok Ligájában, de az Ajax már továbbjutott, miközben a Besiktas jó eséllyel már kiesettnek mondhatja magát. Ezek után milyen meccset vívnak egymással? Holland vérengzés várhat?

Nem mehetünk el szó nélkül Haller mellett

Az elefántcsontparti-francia csatár az Auxerre csapatából indult, lőtte is szép számmal a gólokat, aztán elvitte az Utrecht, majd az Eintracht Frankfurt. Piaci értékét tekintve, ekkor volt a csúcsponton, 2019-ben volt a nagy kiugrási lehetőség, mikor a West Ham Unitedhez igazolt. Nem vált be, végül 2021-ben az Ajax játékosa lett. Talán annak lehetünk szemtanúi, hogy egy focista a megfelelő edző kezei alá kerül, a megfelelő taktikában, a neki tökéletes pozícióban játszhat, mert Haller elkezdett szárnyalni. Ebben a BL-idényben már 7 gólnál jár, csak Robert Lewandowski előzi meg a listában. Közel duplázót érne, ha ezúttal is, tehát a Besiktas otthonában is betalálna!

Szerintem nagy reményekkel vágott neki a BL-idénynek a Besiktas, azért nagyon jó játékosaik is vannak, de sajnos a folyamatosan sok sérült, meghozta az eredményét. Egyetlen pontjuk sincs, mindössze 2 gólt rúgtak és kaptak 12-öt, tragikus teljesítmény egy ilyen kerettől. Mostanra lényegesen csökkent a maródiak listája, de a formájuk továbbra is pocsék. Ettől a BL-meccstől én gólokat várok, lehet tévesen, és felszabadult játékot. Haller újra megzörgetheti a hálót, miközben a törökök hazai közönségük előtt bizonyíthatják, hogy azért tudnak gólt is lőni, ha akarnak. Az overek piaca teljesen alászállt a poklokba, szóval a 2.5-nél többel nem keresünk sokat, és a mindkét csapat szerez gólt is meglehetősen alacsony. Ezek után jön a nobet, esetleg élőfogadás, és élvezni az Ajax játékát?

november 24., szerda

Turbózd fel fogadásaid szorzónövelővel!

Keresd számládon a napi “Saját Szorzónövelés” tokeneket és fogadj magasabb oddsokkal.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org