Az Unibetnél sok mindenre tippelhetünk, például a BLACKPINK-re is!

YG Entertainment

Távolról indítunk, földrajzilag és a témát tekintve is! Dél-Koreában járunk, ahol a YG Entertainment az elmúlt évtizedben a legsikeresebb szórakoztatóipari vállalattá vált. A K-pop területén keresik a tehetségeket, ez a koreai popzene, többek között elektronikus, hiphop, pop, rock, R&B alapokon nyugszik, és különálló műfajként tartják számon. A YG Entertainmentnek köszönhetően széles körben ismertté vált a stílus, ők adták a világnak például PSY-t. Na ő tuti megvan annak is, aki egy lakatlan szigeten él. Gangnam Style, érdekes tánc, amit boldog-boldogtalan utánozni akart. A YG a tehetségkutatáson túl az előadók menedzselését is végzi, és lemezkiadóként is működik. Nekik köszönhetjük a BLACKPINK-et is!

Majdnem Pink Punk lett a nevük

Jennie, Lisa, Jisoo és Rosé úgymond YG gyakornokként kezdte pályafutását, híres dél-koreai zenészekkel dolgoztak együtt, aztán megalakult a BLACKPINK lányegyüttes. Eredetileg Pink Punk néven debütáltak volna, illetve egy lány még csatlakozott volna hozzájuk. Hihetlen izgalmas sztori igaz? 2016 júniusában vágtak bele a dologba, és augusztusra már a nemzetközi digitális lejátszási listák élmezőnyében voltak két dalukkal is. A Boombayah 564 millió megtekintést hozott a Youtube-on, míg a Whistle 353 milliót termelt. Alább ki is gyűjtöttem néhány sikerüket, a Ddu-du ddu-du például az elmúlt 10 hónap alatt 765 millió megtekintést generált.

Legújabb dalukra tippelhetsz!

Hosszú felvezetés után eljutottunk a fogadásig! Az Unibetnél tehetünk fel pénzt a lányok Kill This Love című dala kapcsán. Egyrészt ott a lehetőség, hogy meglesz-e április végéig az 500 millió megtekintés, vagy sem. Másrészt a legsikeresebb dalokkal szemben is tippelhetünk. Például hogy 2019 végéig elérnek a lányok hasonló megtekintést, mint a Gangman Style. Nyilván nem fog ez megtörténni, erre 1.25-ös szorzót kinál az iroda, ami jobban hoz a fél éves banki betétnél. Ez az első számuk, melynél a címben nem használtak végig nagybetűt, és csak az angol cím került be. Ezt vettem még észre, szép napot, vagy ahogy a dél-koreai mondja: 잘 가! - ez a viszlát!

Kill This Love: Április 30-ig eléri az 500 millió megtekintést?

Nem 1.10  Igen 5.00

Duplázd meg nyereményed akár 100$ értékig

A Stake.com-on a legrangosabb európai focira fogadva megkétszerezheted nyereményed.

Stake regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hírdetés

Borítókép: BLACKPINK. Fotó: Wikipédia - Newsenstar1